Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποδύθηκε τον Κολοκοτρώνη μέσα στις φυλακές

Ανέβασε την παράσταση «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς»! Δεν έπαιξε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή στις Φυλακές Τρίπολης η πολυαναμενόμενη παράσταση που προετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, εμπνεύστηκε από τον χώρο στον οποίο κρατείται από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, αλλά και από την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, και ανέβασε το έργο «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς».

Διαβάστε επίσης: Καινούργιου για τον Λιγνάδη – «Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι να ανεβάζουν παραστάσεις»

Για τον εαυτό του ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας του Εθνικού Θεάτρου κράτησε έναν σημαντικό ρόλο, καθώς υποδύθηκε τον ήρωα της Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Αν και είχε ακουστεί ότι στο θεατρικό θα παίξει και ο συγκρατούμενός του Πέτρος Φιλιππίδης, τελικά αυτό δεν έγινε, παρά το στενό «μαρκάρισμα» που έκανε ήδη από τον Αύγουστο ο σκηνοθέτης στον γνωστό ηθοποιό.

Η παράσταση, η οποία έγινε στον αύλειο χώρο των φυλακών, ήταν, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο που την παρακολούθησε, «συγκινητική». Συνολικά συμμετείχαν 12 ακόμα κρατούμενοι, οι οποίοι, όπως είπε, αν και ερασιτέχνες, έπαιζαν σαν επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε στην παράσταση και ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης. Την παράσταση είδαν επίσης, εκτός από τους τοπικούς φορείς, και οι υπόλοιποι κρατούμενοι, καθώς και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα