Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μποσταντζόγλου – «Όρμησε στη γυναίκα μου όταν πήγε για δουλειά. Με μπουνιές και κλωτσιές τον πέταξα…»

«Τι να πω για όσα ακούστηκαν στο χώρο μας. Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα!»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξή του μίλησε έξω από τα δόντια για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Τι να πω για όσα ακούστηκαν στο χώρο μας. Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε. Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας. Είμαι χειμαρρώδης και αυτό υποθέτω πως μου έχει κοστίσει και καλλιτεχνικά», είπε αναφερόμενος στη παρενόχληση που υπέστη η σύζυγός του, Δήμητρα Παπαδήμα.

Όσο γιατί δεν παίζει σε κάποια σειρά απάντησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Δε ξέρω γιατί δε με βλέπετε στην τηλεόραση. Και να μου πούνε δε θα πάω. Είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές πια είναι γελοίες. Εγώ δεν είχα αντιληφθεί κάτι για το κλίμα στα γυρίσματα του “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”. Μια μέρα πήγα στα γυρίσματα και σκοτωνόντουσαν. Μου είπαν πως θα μας ειδοποιήσουν. Την άλλη μέρα έπεσαν κάτι τηλέφωνα και διακόπηκε η παραγωγή. Εγώ ποτέ δε βρέθηκα μπροστά σε δυσάρεστο περιστατικό».

https://vimeo.com/625315083

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα