Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Σε φιλανθρωπικό δείπνο ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη

Γαλαζοαίματοι με ευαισθησίες

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε το πρώτο επίσημο -μετά τη πανδημία- φιλανθρωπικό δείπνο, με την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης, στο εστιατόριο «Twenty One», με σκοπό τη στήριξη του Νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου».

  • Από τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με τη σύζυγό του Λένα Παπαθεολόγου, η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η πρέσβειρα της Ιταλίας Patrizia Falcinelli και ο πρύτανης Αθανάσιος Δημόπουλος. Τη chic φιλανθρωπική βραδιά στους κήπους του κηφισιώτικου εστιατορίου παρουσίασε η Αλεξία Κουλούρη και έντυσε μουσικά ο καταξιωμένος διεθνώς μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου στο πιάνο μαζί με τον νέο αλλά ταλαντούχο τενόρο Βασίλη Κούρτη.

Αλεξία – Στέλλα Μάντζαρη, δρ Αντζι Μαργαρίτη-Andrews, Θάνος Πλεύρης, Λένα Παπαθεολόγου

Ο πρόεδρος του Lifeline Hellas δρ Ζήσης Μπουκουβάλας έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δρ Ηρακλής Σαλβάνος, διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου», ο οποίος μίλησε για τη σημασία της δωρεάς και την επέκταση της Μονάδας Νεογνών κατά 6 θέσεις. Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά του Lifeline Hellas στα κρατικά νοσοκομεία, ενώ η πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν την εκδήλωση, με πρώτη τη «χρυσή» χορηγό Αλεξία – Στέλλα Μάντζαρη της A.S. Marine.

Η Ντάνα Στασινού, η Μιμή Ντενίση και η Ελένη Μπούση, πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation

Αrt de la table

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το γκουρμέ δείπνο αλλά και μοναδικό art de la table που επιμελήθηκε, όπως πάντα, η Εμη Τρικάρδου, της Artemide. Highlight της βραδιάς αγάπης και προσφοράς ήταν η εμφάνιση- έκπληξη του νεαρού εγγονού της πριγκίπισσας, Αλέξανδρου Andrews, ο οποίος συνεισέφερε στην προσπάθεια της εκδήλωσης με την καταπληκτική φωνή του τραγουδώντας το «My way» και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους.

Η Εμη και ο Γιάννης Τρίκαρδος με την Ιταλίδα πρέσβειρα Patrizia Falcinelli

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...