Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε νέο τραγούδι για τη Θεοδωρίδου – «Τύφλα» να ‘χει ο Φοίβος

Νέο τραγούδι για τη Νατάσα!

«Τύφλα» να ‘χει ο Φοίβος! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει ακάθεκτος την ενασχόλησή του με την τέχνη της στιχουργικής υπογράφοντας και δεύτερο τραγούδι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά την «Έξαψη» που δημιούργησε στις αρχές της φετινής χρονιάς ξαφνιάζοντας τότε τα πλήθη με την αποκάλυψη αυτής της -μέχρι τότε- άγνωστης καλλιτεχνικής πλευράς του.

Φαίνεται πως η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί σε «μούσα» του προέδρου του Ολυμπιακού, δίνοντάς του κάθε φορά την έμπνευση να ξεδιπλώνει το ταλέντο του επάνω στο χαρτί και να γράφει λόγια ερωτικά που γίνονται κατόπιν άσματα… καψούρας, από εκείνα που μας έχει συνηθίσει η ντίβα του λαϊκού πάλκου στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της.

Την αποκάλυψη για τη νέα δισκογραφική συνεργασία της με τον επιχειρηματία έκανε η ίδια η Νατάσα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, όπου αναρτήθηκε κι ένα teaser από το εν λόγω single. Όπως μας ενημέρωσε, το κομμάτι που έχει τίτλο «Υπάρχω για σένα», και αποτελεί σύμπραξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στους στίχους και του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική. «Υπάρχεις γι’ αυτό και ζω/ Ανήκω σε σένα, ανήκεις σε μένα/ Με κάνεις όλα να τα μπορώ, να υπάρχω για σένα/» αναφέρει το άκρως ερωτικό ρεφρέν που έγραψε ο 54χρονος εφοπλιστής. Κάπως έτσι οι ένθερμοι fans της τραγουδίστριας περιμένουν τώρα εναγωνίως τα κουπλέ και όλο το κομμάτι, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου από τη Heaven.

Το «Υπάρχω για σένα» έρχεται περίπου εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Εξαψη», που είχε συνθέσει και πάλι ο Πέτρος Ιακωβίδης βασισμένος στους στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το συγκεκριμένο κομμάτι χρησιμοποιήθηκε στους τίτλους της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του καναλιού Mega, συμφερόντων του γνωστού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την Espresso, στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό θα γίνει φυσικά και η επίσημη πρώτη live παρουσίασή του, αφού οι πληροφορίες θέλουν τη «μούσα» του Βαγγέλη να κάνει… ποδαρικό στον φετινό κύκλο επεισοδίων του show «Σπίτι με το Mega». Κάτι μας λέει ότι το «Υπάρχω για σένα» θα είναι και το πρώτο κομμάτι που θα ερμηνεύσει. Λέτε να είναι εκεί και ο πρόεδρος μαζί με τους άλλους συντελεστές και συνεργάτες της αοιδού; Ε, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ή δεν στηρίξεις τη «μούσα» σου.

https://www.youtube.com/watch?v=jDOTkohuSXI&feature=emb_title

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...