Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Σπύρος Μπιμπίλας – «Καπετάν Λάτσης» στο Μπάκιγχαμ

Ο ηθοποιός πάτησε το πόδι του στη θρυλική θαλαμηγό «Christina O.» για να ενσαρκώσει τον Λάτση στη δημοφιλή σειρά «The Crown»

Γιάννης Λάτσης ο Σπύρος Μπιμπίλας! Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αποκάλυψε τον ρόλο του στη δημοφιλή βρετανική σειρά «The Crown» («Το Στέμμα») που έχει αποκτήσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix!

Mάλιστα, ο ηθοποιός πάτησε το πόδι του στην «Christina O.», τη θρυλική θαλαμηγό που αγόρασε ο Αριστοτέλης Ωνάσης το 1954 αντί 34.000 δολαρίων και στην οποία φιλοξένησε κάποια από τα πιο θρυλικά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, όπως η Γκρέις Κέλι και ο Φρανκ Σινάτρα, για να πάρει μέρος στα γυρίσματα!

Να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί του «The Crown» επιστράτευσαν τη θαλαμηγό του Ελληνα κροίσου για να αναπαραστήσουν το ταξίδι του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Ιταλία, έναν χρόνο πριν μπει οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Τα γυρίσματα

Έτσι ο πρόεδρος του ΣΕΗ άφησε για λίγο τις σκοτούρες από το #MeToo που συνταράσσουν τον καλλιτεχνικό χώρο και ανέβηκε στην «Christina O.» για να παίξει στο πλευρό της Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (Νταϊάνα) και του Ντόμινικ Γουέστ (Κάρολος)! Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε τον ρόλο του ως καπετάν Λάτσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», χωρίς όμως να πει πολλά πολλά για τα γυρίσματα, μια και δεσμεύεται με ρήτρα εμπιστευτικότητας στο συμβόλαιό του. «Μου δίνει μεγάλη χαρά, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου. Εχω κάνει πιο σημαντικά πράγματα εδώ» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ λέγοντας, εκτός των άλλων, ότι θα συμμετέχει επίσης και στην ταινία «Πέντε 5 five», με τον διεθνή ηθοποιό Manu Bennet.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιμπίλας συμμετέχει σε ξένη παραγωγή, αφού είχε συμμετάσχει και παλαιότερα στην παραγωγή της Columbia Pictures «Οι πρώτοι Oλυμπιακοί Aγώνες στην Ελλάδα» (The First Olympics: Athens 1896). Υπενθυμίζουμε για τους λάτρεις του «Στέμματος» ότι ο πέμπτος κύκλος θα επικεντρώνεται στην ταραχώδη περίοδο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου, όπου το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορία της σειράς, αλλά το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα