Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Πάνος Κώτσογλου – «Στο φλερτ είμαι λίγο κότα, περιμένω να κάνει η κοπέλα το πρώτο βήμα»

«Είμαι ο τύπος που περιμένει στο μπαρ και δεν πλησιάζει μία κοπέλα μέχρι να έρθει αυτή»

Ο Πάνος Κώτσογλου υποδύεται τον Κωστή στη σειρά «Το αύριο μας ανήκει» και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του.

Ο νεαρός ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για το φλερτ.

«Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε μέσα μου το 2017. Γεννήθηκα στην Γερμανία, μετακομίσαμε στην Κατερίνη. Όταν χώρισαν οι γονείς μου μεγάλωσα με την μητέρα μου. Μεγάλωσα σε ένα χωριό 800 κατοίκων, ήμουν πιο διαφορετικός από τα άλλα τα παιδιά. Από τον τρόπο που ντυνόμουν, έκανα παρέες με κορίτσια και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ενώ δεν είμαι. Όλοι οι κολλητοί μου από τα 13 μέχρι και σήμερα είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω μάθει να μην ακούω τα κακοπροαίρετα σχόλια. Η μητέρα μου έλεγε να μην με νοιάζει ο κόσμος, να κάνω αυτό που μου αρέσει».

Όσο για το φλερτ είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Παραδόξως, δεν με φλερτάρουν τα κορίτσια μέσω σόσιαλ μίντια. Προτιμώ το από κοντά, γιατί δεν ξέρω να φλερτάρω. Είμαι ο τύπος που περιμένει στο μπαρ και δεν πλησιάζει μία κοπέλα μέχρι να έρθει αυτή. Στο πρώτο βήμα είμαι λίγο κότα».

https://vimeo.com/639878876

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα