Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Η Ιωάννα Μπέλλα έτοιμη να ανοίξει φτερά για Μαϊάμι έπειτα από πρόταση φημισμένου πρακτορείου

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λένε. Τρία χρόνια μετά τη δημόσια αμφισβήτησή της από τους κριτές του «GNTM» με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς περί «πλαστικών σε θάλασσες και ακτές», η Ιωάννα Μπέλλα ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για το Μαϊάμι, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της επιτυχίας σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspistol.gr, η Ελληνίδα καλλονή δέχτηκε πρόταση από φημισμένο πρακτορείο, που έχει την έδρα του στην αμερικανική μεγαλούπολη, προκειμένου να μείνει εκεί για δύο χρόνια, με κλειστό συμβόλαιο, για να λάβει μέρος σε μια σειρά από καμπάνιες, φωτογραφίσεις, fashion shows και φιλανθρωπικά events.

Και μπορεί η ίδια να μην επιβεβαιώνει ακόμη επισήμως τα ευχάριστα νέα, καθώς βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος του έτους το συμβόλαιό της με πρακτορείο στο Ντουμπάι, ωστόσο θα τη δούμε σύντομα να φτιάχνει βαλίτσες για τις ΗΠΑ, αφού σε πρώτη φάση έχει προκληθεί στο Μαϊάμι για ένα show. Τώρα μάλιστα που είναι και πάλι single, έχει έναν λόγο παραπάνω για καινούργια ξεκινήματα…

«Βασιλιάς του κρέατος»

Γεννημένη στη Βέροια, όπου μεγάλωσε, η Ιωάννα Μπέλλα προέρχεται από πολύ εύπορη οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο που τα media την αποκαλούν συχνά κόρη του «βασιλιά του κρέατος», αφού ο πατέρας της έχει εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος και σφαγείο στην βορειοελλαδίτικη πόλη, ενώ ταυτόχρονα «τρέχει» περίπου 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Ιωάννα δεν ασχολήθηκε καθόλου με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά ακολούθησε από μικρή τον δικό της δρόμο. Άρχισε να παίζει βόλεϊ στα εφτά της χρόνια και μέχρι το λύκειο είχε καταφέρει να μπει στην Εθνική ομάδα του αθλήματος.

Ωστόσο, ένα ατύχημα που είχε έπειτα από ένα στοίχημα που έβαλε ότι μπορούσε να σηκώσει μπάρα 150 κιλών στο γυμναστήριο όχι μόνο αναχαίτισε την πολλά υποσχόμενη πορεία της, αλλά την καθήλωσε και σε καροτσάκι για ένα χρονικό διάστημα. Μόλις ενηλικιώθηκε, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε αισθητική, ενώ η συνέχεια τη βρήκε στην Αθήνα ακολουθώντας σπουδές δημοσιογραφίας. Παράλληλα ασχολήθηκε επαγγελματικά με την αισθητική ως βοηθός του μακιγιέρ της Φουρέιρα, Παντελή Τουτουνζή.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά της από το «GNTM» που την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες, η Ιωάννα αφαίρεσε το υαλουρονικό από τα χείλη της και πήρε μέρος στα καλλιστεία, όπου στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018 και εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Ταϊλάνδη.

φ2 7935 IOANA MPELA 3092018

Ήταν η περίοδος που έγινε πάλι πρώτο θέμα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, καθώς προβλήθηκε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή της στο «The 2night Show», όπου δήλωνε χαμογελαστή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της επάνω σε καβγά…» Η ατάκα της προκάλεσε σάλο και την οδήγησε σε δημόσια απολογία. Εκτοτε άρχισε να μετράει πολύ κάθε δήλωσή της, καθώς το πάθημα της έγινε μάθημα.

Περιζήτητη

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των πολύξερων κριτών του «GNTM», η Ιωάννα Μπέλλα έγινε τελικά περιζήτητη σε καμπάνιες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ντουμπάι, όπου δραστηριοποιείται ενεργά τα τελευταία δύο χρόνια. H ίδια, από το 2018 και μετά, έχει απασχολήσει αρκετά τον Τύπο και με την προσωπική της ζωή. Την εποχή που η Δήμητρα Αλεξανδράκη έλειπε στη Μαδαγασκάρη για τα γυρίσματα του reality «Nomads» η Ιωάννα νυχτοπερπατούσε συχνά με τον τότε σύντροφο της πρώτης Δημήτρη Μηλιώνη. Κανένας από τους δύο ωστόσο δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Αργότερα είδε το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου, αλλά η Σταρ Ελλάς 2018 έκανε λόγο για «φιλικές επαφές σε κοινή παρέα».

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ιωάννα Μπέλλα ήταν σε μια on & off σχέση με τον ζάπλουτο επιχειρηματία από την Κύπρο Γιάννη Λεωνίδου. Τη μία χώριζαν, την άλλη τα ξανάβρισκαν, μέχρι που πριν από λίγες εβδομάδες έβαλαν τέλος, κατά πάσα πιθανότητα οριστικό, στο ειδύλλιό τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...