Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί ν’ αυτοκτονήσει λίγες ώρες μετά το σάλο που δημιούργησε το ποστ του

Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί ν’αυτοκτονήσει λίγες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε με βίντεο που δημοσίευσε όπου έκανε bullying σε μια κοπέλα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι σε εστιατόριο για το ντύσιμο και τα κιλά της.

Τι συνέβη;

Διαβάστε επίσης: «Σπάει» τη σιωπή της η κοπέλα που υπέστη δημόσια bullying από τον Τάσο Ξιαρχό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει ύστερα από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι, όπου και διαμένει. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ βρίσκονται έξω από το σπίτι του. Ο χορογράφος πήρε χάπια και έφυγε από το σπίτι του με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και εκείνος να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο και να φεύγει.

https://vimeo.com/641182451

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Καινούργιου με τον Τάσο Ξιαρχό – «Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή;»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».