Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Συγκλονίζει ο «Black Vybez» – «Μπήκα στο σπίτι και βρήκα τη μητέρα μου σε μια λίμνη αίματος»

Από αυτόν τον εφιάλτη εμπνεύστηκε το νέο του τραγούδι SOS με σκοπό να αφυπνίσει την κοινωνία στο θέμα της κακοποίησης των γυναικών

«Μπήκα στο σπίτι και αντίκρισα τη μητέρα μου μέσα σε μια λίμνη αίματος»! Με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο τραγουδιστής Black Vybez, κατά κόσμον Θοδωρής Παρασχάκης, περιγράφει αποκλειστικά στην «Espresso» την οικογενειακή τραγωδία που έζησε και αποκαλύπτει την άγρια κακοποίηση που δεχόταν η μητέρα του από τον σύντροφό της όταν ο τραγουδιστής ήταν έφηβος.

Από τον Βαγγέλη Καράλη
Ο γνωστός καλλιτέχνης της ραπ, που σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι με τίτλο «SOS», θέλοντας να αφυπνίσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία για την κακοποίηση των γυναικών, εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι από την τραυματική εμπειρία που βίωνε ως παιδί.

«Το νέο μου τραγούδι καταγγέλλει τις πατριαρχικές αντιλήψεις και κοινωνίες που έχουμε γαλουχηθεί από παιδιά, ενώ περνά το μήνυμα ότι οι άνδρες και γυναίκες είναι ίσοι σε όλα. Επίσης, παροτρύνει τις γυναίκες να βρίσκουν το θάρρος και τη δύναμη να αντιδρούν και να φεύγουν από σχέσεις όπου υπάρχει η παραμικρή βία εναντίον τους. Πρόκειται για ένα hip hop τραγούδι βιωματικό, εμπνευσμένο από τη δική μου δραματική εμπειρία. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις με το #MeToo αλλά και τις γυναικοκτονίες ήθελα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό που γίνεται κατά της κακοποίησης των γυναικών», αναφέρει στην «Espresso» για το νέο κομμάτι του!

Ο 27χρονος Θοδωρής Παρασχάκης βρίσκοντας μεγάλη δύναμη ψυχής για πρώτη φορά μιλά δημόσια για την κόλαση που ζούσε βλέποντας τη μητέρα του να κακοποιείται από τον σύντροφό της, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο στα 16 του να καλέσει την Αστυνομία.

«Η μητέρα μου είχε χωρίσει από τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Από τότε βίωσε σωματική και λεκτική κακοποίηση δύο φορές με τον δεύτερο σύντροφό της. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν μπήκα στο σπίτι και την είδα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όταν η μητέρα μου χώρισε με τον πατέρα μου, μέναμε μαζί. Η πρώτη φορά που δέχτηκε κακοποίηση ήταν όταν ήμουν 14 ετών από τον τότε σύντροφό της. Η δεύτερη φορά όμως ήταν εφιαλτική, όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών.

121444541 912369975837014 2452432831275418638 nΜια εικόνα που θα μου μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό, ήταν το σημείο που είπα ως εδώ» λέει με σπασμένη φωνή και συνεχίζει: «Θυμάμαι μπήκα στο σπίτι και αντίκρισα μια λίμνη αίματος, το σπίτι άνω κάτω, λες και είχε γίνει σεισμός, και τη μητέρα μου με πρησμένο μάτι, ο σύντροφός της άφαντος, το είχε βάλει στα πόδια. Προσπάθησα να κρατήσω τη μητέρα μου μακριά από αυτόν, αλλά πάντα επέστρεφε. Μάλιστα την επόμενη φορά που την κακοποίησε κάλεσα την Αστυνομία, αλλά η μητέρα μου είπε στους αστυνομικούς ότι δεν συνέβη τίποτα». 

123659880 933397810400897 5944388924741837589 n

Ο νεαρός τραγουδιστής συνεχίζοντας εξηγεί πώς κατάφερε να απομακρύνει τη μητέρα του από το «τέρας» που την κακοποιούσε για δύο χρόνια. «Αλλάξαμε σπίτι και πλήρωνα εγώ το ενοίκιο από τη στιγμή που άρχισα να δουλεύω. Έκανα ξεκάθαρο στη μητέρα μου ότι δεν πρόκειται να πατήσει ξανά αυτός στο σπίτι. Μια ημέρα θυμάμαι είχε πάει να τον δει και ήρθε σπίτι πάλι κακοποιημένη. Τότε με έντονο ύφος της έκανα σαφές ότι δεν μπορώ να την ξαναδώ σε αυτήν την κατάσταση και πως, αν θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει, να μην έρθει σπίτι ξανά. Ήταν η κομβική στιγμή που κατάλαβε ότι με χάνει και πήρε την απόφαση να φύγει από αυτόν μια για πάντα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι πατέρας ενός πεντάχρονου αγοριού!

99418366 815731032167576 1223517259280941056 n

Ο ράπερ και beatmaker Black Vybez (Θοδωρής Παρασχάκης) είναι γεννημένος στο Μεξικό και μεγαλωμένος Ελλάδα. Ασχολήθηκε με το είδος της underground rap μουσικής και το 2020 έκανε τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα στην εταιρία Palmundo music (θυγατρική την Spicy music) κάνοντας στροφή στη μουσική του ως Latin urban καλλιτέχνης και παραγωγός. Δημιουργώντας τις προσωπικές του επιτυχίες «Favorito» και «Me Miras cantando», έκανε τις περισσότερες πωλήσεις εκτός Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...