Ναταλία Γερμανού – «Μου έγραφαν “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση”»

«Δεν μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί, ευτυχώς γιατί θα ήταν σκληρό να μετανιώσω στην ηλικία μου, τώρα που δεν μπορώ»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, στα λάθη αλλά και στο bullying που έχει βιώσει.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση” και “τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους” αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα, Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά”», ανέφερε.

Ποια η σχέση της με τα νούμερα τηλεθέασης; «Δεν θα βάλω ξυπνητήρι στις 7 να δω τα νούμερα. Οπωσδήποτε τα παρακολουθώ, προβληματίζομαι, γιατί κάνουμε τηλεόραση και δεν το κάνουμε για το χόμπι μας».

Όσο για το αν έχει βγάλει χρήματα πολύ ειλικρινά απάντησε: «Δεν το έχω διαχειριστεί όσο έξυπνα θα μπορούσα. Δεν έκανα τις καλοπληρωμένες ζώνες, όταν δεν κάνεις καθημερινό δεν μπορείς να ζητάς τα λεφτά που παίρνει ο παρουσιαστής που κάνει καθημερινή εκπομπή. Έβγαλα κάποια χρήματα, έφαγα πολλά σε ταξίδια κι έχω κάνει ένα κομποδεματάκι αλλά πρέπει ακόμα να συνεχίσω να δουλεύω», είπε ενώ εξήγησε πως η μητέρα της πλέον διαχειρίζεται τα οικονομικά της γιατί ήταν πολύ σπάταλη και θα είχε πρόβλημα στο μέλλον.

https://vimeo.com/642697606

Μετάνιωσε που δεν απέκτησε παιδί; «Δεν μετάνιωσα ευτυχώς γιατί θα ήταν σκληρό να μετανιώσω στην ηλικία μου, τώρα που δεν μπορώ».

https://vimeo.com/642682900

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...