Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Θρίλερ με την άγνωστη «κόρη» του Σπανουδάκη – Σήμερα εκδικάζεται η αίτηση αναψηλάφησης

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς η Μαριλένα Σπανουδάκη ζητά να διενεργηθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη και τεστ DNA προκειμένου να αποδείξει, όπως λέει, ότι είναι βιολογική του κόρη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εκδικάζεται σήμερα η αίτηση αναψηλάφησης που έχει ασκήσει η 48χρονη, σήμερα, Μαριλένα Σπανουδάκη, σχετικά με την υπ’ αριθμόν 684/1976 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία «κηρύχθηκε ως μη γνήσιο παιδί του Σταμάτη Σπανουδάκη».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της αίτησης, το 1969 η Φωτεινή Π., μητέρα της Μαρ. Σπανουδάκη, γνώρισε τον Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος εργαζόταν ως μουσικός σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων. Εκείνη είχε μόλις πραγματοποιήσει τα εγκαίνια ενός υποκαταστήματος με γυναικεία είδη ρουχισμού και αξεσουάρ.

Οι δυο τους σύναψαν θυελλώδη ερωτική σχέση, η οποία κατέληξε σε νόμιμο θρησκευτικό γάμο, στις 5 Ιουνίου 1970. Όπως αναφέρεται στην αίτηση αναψηλάφησης, στον γάμο τους παρευρέθη όλη «η καλή κοινωνία της εποχής», μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Βέρα Κρούσκα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Έλλη Θεοδώρου, επιχειρηματίας, ενώ ακολούθησε και γαμήλια δεξίωση στον Αθλητικό Ομιλο Κηφισιάς.

Το ζευγάρι μετά την τέλεση του γάμου εγκαταστάθηκε σε οικία στην Κηφισιά, την οποία είχε παραχωρήσει η οικογένεια του Στ. Σπανουδάκη. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και με αγάπη έχτιζαν το μέλλον τους. Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης είχε καταφέρει να λάβει δύο φορές αναβολή από τον Στρατό. Τον Μάρτιο του 1971, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα κληθεί να υπηρετήσει, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».