Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τάσος Ξιαρχό – «Δεν θα γύρναγα τον χρόνο πίσω ώστε να μη συμβεί»

«Δεν έκανα από κακία, το έκανα από αφέλεια, είμαι λίγο βλάκας ορισμένες στιγμές»

Ο Τάσος Ξιαρχό μετά το σάλο που ξέσπασε με το bullying που έκανε σε μια κοπέλα που έτρωγε δίπλα του σε εστιατόριο και την απόπειρα αυτοκτονίας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν θα γύρναγα τον χρόνο πίσω ώστε να μη συμβεί. Όλα είναι μαθήματα ζωής. Ίσως από το λάθος το δικό μου μάθουν κι άλλοι άνθρωποι. Το ότι έκανα μια λάθος επιλογή είναι ένα μεγάλο μάθημα. Εκείνη η μέρα ήταν δύσκολη μέρα και πολύ πιεστική, έκατσα λοιπόν, ήπια λίγο παραπάνω και με αυτή τη χαλαρότητα, έγινε το λάθος. Δεν το κατάλαβα ότι είναι τόσο σοβαρό. Έχω υποστεί bullying επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Μετά ήθελα να το χαλαρώσω το πράγμα και το χειροτέρεψα».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η μητέρα του Ξιαρχό – «Ντροπή! Μου λένε πως θα αποτελειώσουν το παιδί μου»

φδ

Για το άκρως ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Είχα πιει χάπια και είπα να γράψω αυτό που βίωσα. Υπήρχε ένα κειμενάκι πριν από αυτό με τη Δανάη Μπάρκα που δεν το είχα πει εγώ. Απλά σβήστηκε το κειμενάκι και έμεινε αυτό. Ποτέ δεν είχα θέμα με τα παραπάνω κιλά. Μετά την απόπειρα δολοφονίας έψαχνα άλλοθι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Δανάη Μπάρκα, δεν ήταν δικά μου λόγια».ρεεερ

Και πρόσθεσε: «Η τηλεόραση είναι ένα μέσο για να βελτιωνόμαστε. Πολλοί από αυτούς που είναι στην τηλεόραση τη χρησιμοποιούν για να πατήσουν επί πτωμάτων και να ανέβουν παραπάνω. Περιμένουν τις κακές στιγμές. Ένας δημοσιογράφος μπορεί να πει τη γνώμη του αλλά μέχρι εκεί, όχι να κάνει λαϊκό δικαστήριο, είναι εξευτελιστικό αυτό. Είδα μερικές εκπομπές που προσέγγισαν το θέμα με ευαισθησία, είδα άλλους να κάνουν την καμπάνια του ριγέ και μετά μου έστελναν και μου έλεγαν “συγγνώμη που το έκανα, μου είπαν να το κάνω”».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή on air – «Είναι απρεπές και λυπηρό»

https://vimeo.com/643903300

Πρόσφατα συναντήθηκε με τη κοπέλα στην οποία έκανε το bullying και μίλησε για αυτή τη συνάντηση. «Ήρθε σπίτι μου και αράξαμε. Ήταν κάμερες από κάτω από το σπίτι και είπε ότι αν η Μέρι θέλει να το δημοσιοποιήσουμε κάτι θα το κάνει εκείνη. Όταν ήρθε της είπε αν θέλει κάτι να πιει, μου είπε όχι. Μου είπε ότι δεν θέλει τίποτα και να αράξουμε. Μιλήσαμε σαν δύο φίλοι, πήγε πολύ ομαλά και όμορφα. Στην αρχή ήμασταν σφιγμένοι αλλά μετά χαλαρώσαμε, γελάσαμε. Μου είπε κάποια στιγμή “γιατί δεν ήρθες εκείνη την ώρα να μου το πεις, να μου πεις βγάλε την μπλούζα αυτή, δεν σου πάει”. Της είπα ότι έχει δίκιο.

Έχω μετανιώσει πάρα πολύ, αλλά πρέπει την ώρα που μετανιώνεις να το αφήνεις. Πρέπει να κάνεις πράξεις. Αν μπορέσουμε να το λύσουμε οι δυο μας, δεν μπορεί να ανακατεύονται οι άλλοι. Λαμβάνει μηνύματα που της λένε γιατί δεν μου έκανε μήνυση και ότι έπρεπε να πεθάνω. Όταν περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους και ζεις μαζί τους και φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο και όχι απλά να μη σου στέλνουν ένα μήνυμα, αλλά να σου γυρνάνε την πλάτη και να σε κρίνουν περισσότερο, ενώ τους έχεις δώσει την καρδιά σου, για εμένα είναι ξεκαθάρισμα. Με πλήγωσε πολύ η Κόνι Μεταξά. Δεν μου έστειλε καν αν είμαι καλά. Ό, τι και να έχω κάνει, το χειρότερο πράγμα, μπορεί να μου “φταις, αλλά είσαι καλά;”. Δεν έκανα από κακία, το έκανα από αφέλεια, είμαι λίγο βλάκας ορισμένες στιγμές».

https://vimeo.com/643907794

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...