Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

«Ο Χρήστος Κυριαζής ήταν γοητευτικός και ωραίος γκόμενος, τον ήθελαν όλες οι γυναίκες»

«Πήρε την κιθάρα του μέσα στο μαγαζί, όπου είχε 50 άτομα μέσα, και μας τα έπαιξε. Με κέρδισε»

Ποιος γνωστός παρουσιαστής έκανε αυτές τις δηλώσεις για τον Χρήστο Κυριαζή;

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης νικημένος από τον καρκίνο στα 68 του χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

«Κάποια στιγμή, εκεί στο 1989, επειδή πήραμε ένα δυάρι στο Φάληρο με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, έπρεπε να το επιπλώσουμε και επιλέξαμε τον Χρήστο. Ήταν μεγάλο ταλέντο και στο έπιπλο. Τον πετύχαμε σε ένα από τα δύο καταστήματα. Εκείνο το πρωινό αντί να πάρουμε έπιπλα, πήραμε τραγούδια. Πήρε την κιθάρα του μέσα στο μαγαζί, όπου είχε 50 άτομα μέσα, και μας τα έπαιξε. Με κέρδισε. Άκουσα αυτές τις τραγουδάρες τους και μπορεί μερικοί να γέλαγαν που τους τα πήγα, αλλά το πήρα πάνω μου», δήλωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Και συμπλήρωσε: «Αν τον βοηθούσε η φωνή του θα τραγουδούσε στην πρώτη γραμμή. Τρομερός παίκτης και με τρομερό στυλ. Ήταν γοητευτικός και ωραίος γκόμενος, τον ήθελαν όλες οι γυναίκες».

https://vimeo.com/644713072

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα