Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άννα Παυλίδου – Η νεράιδα του Πόντου που έγινε Σταρ Ελλάς

Ο «έρωτας» με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι πρόβες για το Miss World 2021 και η νέα εποχή στα ελληνικά καλλιστεία

Η Σταρ Ελλάς 2021 θυμίζει κάτι από τις εστεμμένες της «χρυσής» εποχής των καλλιστείων του ΑΝΤ1. Είναι μόλις 22 ετών, έχει ύψος 1,80 μ. και διαθέτει πτυχίο στη Νοσηλευτική. Μάλιστα, θεωρείται μοντέλο… από σόι, αφού η μαμά της και η θεία της έχουν συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς στο παρελθόν.

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, η Αννα Παυλίδου δηλώνει στην «Espresso» περήφανη Πόντια και super fan του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ αποκαλύπτει πως πρότυπό της είναι το top model με τη λεύκη Γουίνι Χάρλοου.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμαριά. Ως παιδί έκανα πολλές δραστηριότητες, όπως βόλεϊ, χορό, ιππασία, πιάνο. Αυτό που θυμάμαι έντονα από την παιδική μου ηλικία είναι οι βόλτες στην παραλιακή γραμμή της πόλης με γονείς και φίλους» μας λέει η φρεσκοεστεμμένη Σταρ Ελλάς για τα παιδικά της χρόνια στην όμορφη συμπρωτεύουσα. Όσο για το μόντελινγκ, μπήκε στη ζωή της πολύ φυσικά και πολύ νωρίς.

star ellas

Το πρώτο πρακτορείο

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που οι γυναίκες του αγαπούσαν πολύ τη μόδα. Η γιαγιά μου έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, ενώ και η μητέρα μου και η θεία μου έχουν συμμετάσχει στα καλλιστεία στο παρελθόν. Έτσι, ήδη στα 15 μου χρόνια πήγα στο πρώτο μου πρακτορείο μοντέλων και άρχισα να δουλεύω» αναφέρει η Άννα, η οποία όμως φρόντισε να πάρει κι ένα πτυχίο. «Έχω τελειώσει Μαιευτική στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτόν τον κλάδο. Όσο σπούδαζα, δούλευα περιστασιακά σε κάποια νυχτερινά μαγαζιά της πόλης και στη συνέχεια, αφότου αποφοίτησα, ασχολήθηκα με τις επιχειρήσεις της οικογένειάς μου στον κλάδο της εστίασης» μας πληροφορεί.

Έλκει την καταγωγή της από τον Πόντο και το λέει με καμάρι, ενώ μεγάλη είναι και η αγάπη της για την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. «Είμαι μια περήφανη Πόντια και η σχέση μου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς -του οποίου τα χρώματα είναι το κόκκινο και το μαύρο, συμβολίζοντας το αίμα των Ποντίων προσφύγων και το διαχρονικό πένθος– ξεκινά από την παιδική μου ηλικία, καθώς είναι η ομάδα της περιοχής μου, της Καλαμαριάς. Είναι όμως και η ομάδα του πατέρα μου, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή πέρασε και από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη» λέει χαρακτηριστικά.

φ6

Στην ερώτησή μας πώς αισθάνεται ως Σταρ Ελλάς 2021, η Άννα δηλώνει ευτυχισμένη και ελπίζει να φανεί αντάξια του τίτλου. «Είναι ένας τίτλος πραγματικά πολύ τιμητικός! Η ζωή μου ήδη έχει αλλάξει και αυτό το οφείλω στον κ. Πάνο Ζήνα και στη διοργάνωση των καλλιστείων που πίστεψαν σε μένα. Χαίρομαι που ο θεσμός άλλαξε χέρια και βρίσκεται πλέον στην ιδιοκτησία ενός έμπειρου ανθρώπου από τον χώρο της μόδας Είμαι βέβαιη πως ξεκινάει μια νέα εποχή για τον διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ και είμαι περήφανη που την εγκαινιάζω εγώ!» σημειώνει η 22χρονη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss World 2021.

Τουαλέτα by… Ζήνας

«Ο τελικός θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου, στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο. Ωστόσο εγώ θα αναχωρήσω πολύ σύντομα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες με τη διοργάνωση των καλλιστείων. Ο κ. Ζήνας σχεδιάζει τη βραδινή τουαλέτα του τελικού που είναι πραγματικά εντυπωσιακή» αναφέρει. Φυσικά, δεν λείπει το άγχος.

«Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα πολύ μακριά από τη χώρα μου και τους δικούς μου. Οπότε υπάρχει άγχος. Από την άλλη όμως ανυπομονώ να βιώσω αυτή τη μοναδική εμπειρία και να συνδεθώ με δεκάδες συνομήλικα κορίτσια από όλο τον κόσμο! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να εκπροσωπήσω τη χώρα μου επάξια» υπόσχεται.

φ3 ξεγυρ

Πρότυπο μοντέλου διεθνούς φήμης για την Άννα Παυλίδου ήταν και συνεχίζει να είναι η Γουίνι Χάρλοου. «Παρότι πάσχει από λεύκη, κατάφερε να κάνει μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο της μόδας και να καταρρίψει τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς χάρη στη δύναμη ψυχής και στην αυτοπεποίθηση που διαθέτει. Για εμένα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση» τονίζει η Σταρ Ελλάς 2021, η οποία αφιερώνει τη νίκη της στους ανθρώπους που τη στήριξαν και είναι πάντα δίπλα της, όπως επίσης σε όλες τις γυναίκες που παλεύουν για τα όνειρά τους! Για την Άννα η σύγχρονη Ελληνίδα θυμίζει κάτι από… super ηρωίδα! «Τα καταφέρνει παντού! Είναι μια δυναμική επαγγελματίας -απλή εργαζομένη ή επιστήμονας, δεν έχει σημασία-, ενώ ταυτόχρονα μια στοργική μητέρα και μια ζεστή σύντροφος. Φροντίζει και αγαπά τον εαυτό της και το σώμα της, αθλείται, τρώει σωστά, ενημερώνεται για τα πάντα και προλαβαίνει τα πάντα! Θέλει δύναμη ψυχής για να το κάνεις αυτό – κάτι που χωρίς αμφιβολία οι Ελληνίδες τη διαθέτουν» σχολιάζει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...