Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Άντζελα Ζήλια – «Για την ηλικία μου, είμαι καλά»

«Είμαι ακόμα ζωντανή»

Τη δική της απάντηση στη φημολογία ότι η υγεία της είναι πολύ κλονισμένη δίνει μέσω της «Espresso» η πάλαι ποτέ σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός Άντζελα Ζήλια.
Η παρτενέρ του Νίκου Ξανθόπουλου σε πολλές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είχε μιλήσει πριν από δύο χρόνια στην εφημερίδα μας για τον γολγοθά που είχε ανέβει με την υγεία της, με αποτέλεσμα η ίδια να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας λόγω ενός άρθρου του Νίκου Μουρατίδη που αφορούσε την υγεία τον Δάκη. Μέσα στο άρθρο αυτό ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός ισχυριζόταν πως, βάσει όσων του εκμυστηρεύτηκε φίλος, εκτός από την κλονισμένη υγεία του Δάκη, και η Άντζελα Ζήλια είναι σε άσχημη κατάσταση. Συγκεκριμένα, γράφει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος: «Κι άλλος φίλος που του τηλεφώνησα μου επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα. Μου είπε ανάμεσα στα άλλα: “Ρώτησα σήμερα τον Τέρη Χρυσό και μου είπε τα δυσάρεστα. Μάλιστα, μου είπε ότι ο Δάκης εδώ και μια βδομάδα δεν μιλάει! Και ο Τέρης, που τον γνωρίζω χρόνια, δεν λέει ποτέ ψέματα ή υπερβολές! Επίσης μου ανέφερε ότι και η Αντζελα Ζήλια είναι χάλια. Εχει χάσει σχεδόν την όρασή της, την ακοή της και δεν περπατά!»

σελ 15 φ2 ζιλια

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια των μελό κινηματογραφικών ταινιών, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μίλησε στην «Espresso» για την έντονη φημολογία που υπάρχει για την υγεία της: «Για την ηλικία μου, είμαι καλά στην υγεία μου. Με φροντίζει η κόρη μου και δεν έχω κανένα παράπονο. Μπορεί να βαριακούω ή να μη βλέπω καλά, ωστόσο είμαι καλά, αν σκεφτείτε ότι είμαι πλέον πολύ μεγάλη στην ηλικία». Την ίδια, αν και έχει παίξει σε πολλές ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, το παρελθόν δεν την ενδιαφέρει να το θυμάται.

σελ 15 φ3 MG 6697

Ο κύκλος έκλεισε

«Το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει. Ο,τι έκανα έκανα στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Πάει, πέρασε». Μάλιστα, όταν της επισημαίνουμε ότι ο κινηματογραφικός της παρτενέρ Νίκος Ξανθόπουλος πολλές φορές τη θυμάται μέσα από τα social media, η ίδια χαμογελώντας αναφέρει: «Ο Νίκος ασχολείται ακόμα με όλα αυτά και μπράβο του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Ούτε ταινίες μου βλέπω ούτε τραγούδια μου ακούω. Ο κύκλος αυτός τελείωσε για μένα και πλέον είμαι στον τρίτο και μάλλον τελευταίο κύκλο της ζωής».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...