Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε πρεμιέρα με τον σύζυγο στο πλευρό της

Πόζαρε αγκαλιά το νιόπαντρο ζευγάρι στον φωτογραφικό μας φακό

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε επίσημη πρεμιέρα με την παράσταση «Θαύμα» στο Ωδείο Τέχνης Φακανά.

Η καταξιωμένη ηθοποιός που καταχειροκροτήθηκε είχε στο πλευρό το σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι και διανύει μια όμορφη περίοδο της κοινής του ζωής.

«Δεν θέλει να μιλάει πολύ για εκείνος, αυτό που θα πω είναι ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Γνωριστήκαμε το 2018, μετά πέσαμε σε καραντίνα, αλλά τα καταφέραμε. Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς άγχος. Τον θαυμάζω πάρα πολύ. Ο Γιάννης είναι εκτός χώρου και είναι υποστηρικτικός. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν γκρινιάζει τώρα που ξεκίνησα γυρίσματα. Του ήρθε απότομο αλλά δεν είναι κτητικός, του αρέσει που δουλεύω. Δεν είναι το καλύτερό του αλλά το καταλαβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Το κρατήσαμε κρυφό για να το χαρούμε. Δεν θα θέλαμε τη μέρα του γάμου να μαζευτεί κόσμος και φωτογράφοι που δεν θα θέλαμε. Ούτε σε συγγενείς δεν το είχα πει. Ήμασταν 50 άτομα. Αν έκανα κάτι τέτοιο, έτσι θα το έκανα. Δεν είχαμε πολλούς συγγενείς μαζί μας, κάποιοι παρεξηγήθηκαν, όμως αν κάποιος θύμωσε παραπάνω από το να χαρεί, τότε υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Το ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε στον φωτογραφικό μας φακό.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα