Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Καίτη Ιμπροχώρη – Δείτε πώς είναι σήμερα η σπουδαία ηθοποιός στα 78 της

«Ζήλια στη σκηνή έχω εισπράξει. Περνάνε αυτά, θυμώνεις όταν είσαι μικρός»

Η Καίτη Ιμπροχώρη γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι μια ωραία γυναίκα.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα, τους γονείς και την προσωπική της ζωή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Ήμουν πολύ ελεύθερο πνεύμα με πολύ ωραία σχέση με τον πατέρα μου. Η απώλεια δε φεύγει από τη μνήμη. 17-18 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε πριν 3 χρόνια, σε ηλικία 104 ετών. Έβαζε την πούδρα της και δεν ήταν “γριά”. Προσπαθώ να βάλω κιλά και δεν το καταφέρνω. Είμαι συμφιλιωμένη με το γήρας, αλλά όχι παθητική. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και στεναχωριέμαι πολύ».

Άφησε την προσωπική της ζωή για την καριέρα; «Δεν άφησα πίσω την προσωπική μου ζωή, ήταν πολύ καλά. Η προσωπική ζωή έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα, παρά το θέατρο. Δεν έκανα θρησκευτικό γάμο, η κοινωνία τα κάνει αυτά, δε με αφορούν».

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo σχολίασε: «Δεν είχα ούτε δύσκολες συμπεριφορές, ούτε σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα εδώ υπήρχαν εγκληματικές καταστάσεις. Ζήλια στη σκηνή έχω εισπράξει. Περνάνε αυτά, θυμώνεις όταν είσαι μικρός».

https://vimeo.com/646848937

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα