Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Έξαλλος ο Ορφέας Παπαδόπουλος – «Αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Μαυρικίου θα κινηθώ νομικά»

Η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε συγγνώμη

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο του Μαυρίκιου Μαυρικίου καθώς ανέφερε σε συνέντευξή του πως έλυσε τη συνεργασία μαζί του επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Το πρωί της Τρίτης καλεσμένος της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξέσπασε μιλώντας για αυτές τις δηλώσεις. «Αν δεν έβλεπα τη δική σου αντίδραση δεν θα ερχόμουν. Όχι απλά δεν στέκουν όλα αυτά που είπε, αλλά είναι όλα ένα ψέμα. Στην αρχή στεναχωρήθηκα αλλά μετά σοκαρίστηκα. Πώς ένας άνθρωπος από το πουθενά, ενώ είχαμε μια ομαλή συνεργασία, βγαίνει και με διασύρει δημόσια και επίσης, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από ένα μεγάλο κανάλι. Τουλάχιστον να ενημερωθώ και να δώσω την άδεια να παιχτούν προσωπικά δεδομένα».

Διαβάστε επίσης: Καλφαγιάννης – «Ο Μαυρικίου ν’αποκαταστήσει την αλήθεια αλλιώς θα κινηθώ νομικά»

Με την Κατερίνα Καινούργιου να του εξηγεί: «Την ευθύνη την έχει ο ίδιος. Θα μπορούσε να ήταν εδώ και να τα έλεγε Live και να μην μπορώ να τα μαζέψω. Κι εγώ διαφωνώ με τους συνεργάτες μου. Δεν θέλω να μπω σε διαπληκτισμό με την ομάδα μου. Αν έχει γίνει λάθος από την ομάδα μου το παίρνω πάνω μου και ζητώ εγώ συγγνώμη».

Με τον ηθοποιό να συνεχίζει: «Δεν ήρθα εγώ για να θίξω κανέναν. Δεν έχω αντικατασταθεί σε καμία παράσταση, δεν ακυρώθηκε παράσταση εξαιτίας μου. Αρνητής δεν δήλωσα ποτέ αλλά και να το έκανα είναι δικαίωμά μου. Πριν κολλήσω δεν είχαμε κάνει παράσταση για μία εβδομάδα. Μετά έκατσα καραντίνα 14 μέρες και μέσα σε αυτές είχαμε μια παράσταση που αναβλήθηκε λόγω τριήμερου πένθους για τον Μίκη Θεοδωράκη. Αν πει συγγνώμη στην εκπομπή σου, εδώ που εκτέθηκε και έριξε λάσπη, τότε θα τη δεχτώ, αν δεν το κάνει θα κινηθώ μέσω της δικηγόρου μου. Με κάλεσαν συνάδελφοι μου και μου έλεγαν “πάει καλά;”. Δεν γνωρίζω τους λόγους και δεν με αφορούν γιατί το έκανε. Δεν αποχώρησα από την παράσταση, η παράσταση έληξε από πλευράς παραγωγής».

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου – «Ζητώ συγγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη»

https://vimeo.com/647666870

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα