Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Μαρίνα Ντοντέρο – Σπάνια εμφάνιση της γυναίκας που βρήκε νεκρή τη Χριστίνα Ωνάση

Η Μαρίνα Ντοντέρο έδωσε το «παρών» σε event της Ευγενίας Χανδρή, στην 33η επέτειο του θανάτου της αδερφικής φίλης της

H γνωστή επιχειρηματίας και ιδρύτρια της πλατφόρμας Sip&Shop – To A Magic Cabinet Ευγενία Χανδρή οργάνωσε ένα μοναδικό event στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου «Athens Marriott Hotel», παρουσία πολλών και εκλεκτών της φίλων, όπως τα ζεύγη Ανδρέα Τσαβλίρη, Θεόδωρου Φέσσα, Κώστα Καίσαρη, Μίνωα Μάτσα και Ολγας Κεφαλογιάννη.

Διακριτική και μακριά από τα φλας την παράσταση όμως έκλεβε μια πολύ κομψή γυναικεία παρουσία, ντυμένη στα μαύρα. Ήταν η jet setter Μαρίνα Ντοντέρο, που το διάστημα της πανδημίας ζει μόνιμα στην Αθήνα και είναι καλή φίλη της οικοδέσποινας και αδερφική φίλη της αείμνηστης Χριστίνας Ωνάση.

Φ1 με χανδρη
Η Ευγενία Χανδρή με την Μαρίνα Ντοντέρο

Εκείνο το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου του 2021 η Μαρίνα Ντοντέρο είχε κάθε λόγο να είναι συγκινημένη και ντυμένη στα μαύρα, καθώς συνέπεσε με την 33η επέτειο θανάτου της Χριστίνας Ωνάση, την οποία βρήκε νεκρή στην μπανιέρα της εξοχικής της κατοικίας στο θέρετρο Τορτουγάς, μία ώρα έξω από το Μπουένος Αϊρες, το πρωινό της 19ης Νοεμβρίου του 1988.

Τον Νοέμβριο του 1988 η Χριστίνα Ωνάση πήγε στο Μπουένος Αϊρες για να γιορτάσει τα τεσσαρακοστά γενέθλια της αδελφικής φίλης της Μαρίνας Ντοντέρο – Τσομλεκτσόγλου. Σ’ εκείνο το μοιραίο ταξίδι η μοναχοκόρη του Αριστοτέλη Ωνάση ερωτεύτηκε τον αείμνηστο αδερφό της Μαρίνας, Γιώργο – Χόρχε Τσομλεκτσόγλου. Ήταν ο τελευταίος σύντροφος της Χριστίνας Ωνάση και ο άνθρωπος που της έκλεισε τα μάτια.

«Βγήκαμε να φάμε και ξαφνικά τους είδα να χορεύουν κολλητά στο πάρτι των γενεθλίων μου. Όταν επέστρεψαν, εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδερφός μου σ’ ένα άλλο δίπλα στην πισίνα. Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις 10.00 ανησύχησα, γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στην μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο. Σε 15 μέρες η Χριστίνα έλεγε ότι θέλει να τον παντρευτεί. Μάλιστα, είχαν πάει στον Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής Γεννάδιο για να πάρουν την ευχή του» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρίνα Ντοντέρο στον δημοσιογράφο Αρη Βασιλειάδη.

«Από εκείνη τη μέρα πολλές φορές νιώθω ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν ξεπέρασα ποτέ τον θάνατό της. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Χριστίνα είχε βαφτίσει τη δεύτερη κόρη μου. Την Αθηνά δεν τη βλέπω. Αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο της…» δήλωνε η Μαρίνα Ντοντέρο, η οποία το 2012 με τη βοήθεια του Αργεντινού συγγραφέα Rodolfo Vera Calderon έγραψε το βιβλίο «Η ζωή μου με τη Χριστίνα Ωνάση». Μάλιστα το συγκεκριμένο βιβλίο τής το έχουν ζητήσει παραγωγοί από το Χόλιγουντ για να το κάνουν ταινία.

Δεν ξεχνά

Σύμφωνα με παλαιότερο, αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης και της «Εspresso», στις 15 Μαρτίου του 2020, έπειτα από διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Ριμπολόβλεφ, η επιχειρηματίας και jet setter Μαρίνα Ντοντέρο – Τσομλεκτσόγλου κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια και την ευγενική συγκατάθεση του Ρώσου μεγιστάνα και επισκέφτηκε το εκκλησάκι και τους τάφους του Αρίστου, του Αλέξανδρου και της Χριστίνας για να τελέσει τρισάγιο, με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από τον θάνατο του Αριστοτέλη Ωνάση, που έφυγε από τη ζωή στις 15 Μαρτίου 1975. Λίγες ώρες πριν από την πρώτη καραντίνα στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού η Μαρίνα Ντοντέρο, συνοδευόμενη από ιερωμένο από το Νυδρί, πρόλαβε και πάτησε το πόδι στο εκκλησάκι του Σκορπιού για να ανάψει τρία κεράκια και να τελέσει το μνημόσυνο στον τάφο του αγαπημένου της φίλου, που τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα της. Η επίσκεψη της συγκινημένης Μαρίνας Ντοντέρο, που είχε να πατήσει το πόδι της στον Σκορπιό 32 χρόνια -από την κηδεία της αδελφικής της φίλης Χριστίνας- κράτησε μόνο λίγη ώρα, όσο διαρκεί ένα τρισάγιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...