Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Καίτη Γκρέυ δεν θα μάθει ποτέ πως πέθανε ο γιος της

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της τραγουδίστριας

Τις πιο τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη, καθώς χθες το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας Βασίλης Ηλιάδης, γιος της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Καίτης Γκρέυ.

Από τον Νίκο Νικόλιζα
Ούτε βγαλμένος από δραματική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου δεν θα μπορούσε να είναι ο τραγικός επίλογος στην ιστορία της σπουδαίας Γκρέυ και τον πολυαγαπημένου της γιου Βασίλη: Η μάνα να πρέπει να θάψει το παιδί της… Αν και η σχέση της μεγάλης ερμηνεύτριας με τον γιο της έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο η ερμηνεύτρια και ο Βασίλης τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό που είχαν στις μεταξύ τους σχέσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο διευθυντής της ΜΕΘ αποκάλυψε για τον πατέρας της Ηλιάδη – «Δεν ήταν εμβολιασμένος»

Μάλιστα ο Βασίλης, παρά τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Εφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μερικούς μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη – «Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού»

Με τον γιο της Βασίλη
Η είδηση θανάτου του Ηλιάδη βρήκε την κόρη του Αγγελική κλεισμένη στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 και είναι άγνωστο αν η ίδια τελικά θα επιστρέψει σε αυτήν μετά την κηδεία.
Αν και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όλη την οικογένεια, ωστόσο τόσο η Αγγελική Ηλιάδη όσο και ο αδερφός της Κώστας καθώς και η νύφη της Καίτης Γκρέυ κράτησαν μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια, μια και, αν μάθαινε τα μαύρα μαντάτα, θα κλονιζόταν η υγεία της.

Η αδυναμία της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας στο σπλάχνο της είναι γνωστή σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς η ίδια θέλησε μέσα από τη βιογραφία της με τίτλο «Ετσι όπως τα έζησα» να αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια τη μεταξύ τους σχέση, από τότε που τον έφερε στον κόσμο. «Ημουν έξι μηνών έγκυος όταν γέννησα τον Βασίλη μου. Πήγαν το βάφτισαν άρον άρον και μου το έφεραν πίσω. Πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει. Ηταν τόσο μικρό που δεν μπορούσε ούτε να φάει τίποτα. Πέρασα πολλά μαρτύρια μέχρι ο Βασίλης μου να ενηλικιωθεί. Είχα φτάσει στο σημείο μέχρι και να πάω να αυτοκτονήσω από την Ακρόπολη. Προτιμούσα να πεθάνω μαζί με το παιδί μου παρά να το αφήσω οπουδήποτε ή να μου το πάρουν σε ορφανοτροφείο» έλεγε, μεταξύ άλλων, στην αυτοβιογραφία της η μεγάλη ερμηνεύτρια, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη αγάπη που του είχε από την πρώτη στιγμή που το κράτησε στην αγκαλιά της.

Ωστόσο και η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον πατέρα της πέρασε από πολλές διακυμάνσεις λόγω οικογενειακών διαφορών που είχαν. Όμως, τα τελευταία χρόνια όλη η οικογένεια ενώθηκε ξανά. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει για την επανασύνδεση με τους γονείς της. «Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με έναν μαγικό τρόπο όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια, που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου.

Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα και αυτό μού είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως “όταν θα κάνεις παιδιά, θα καταλάβεις”, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε πει η τραγουδίστρια.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα