Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η Άντζελα Παντελή θα ξεσηκώσει τους πιλότους της Formula 1 στο Grand Prix του Αμπού Ντάμπι

Η πιο «hot» Ελληνίδα dj «γκαζώνει» για τη Formula1! Η πολυτάλαντη Άντζελα Παντελή δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού χρόνια τώρα έχει αποδείξει την αξία της διεθνώς τόσο ως dj όσο και ως aerial dancer.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Πολλοί τη γνωρίζουν από παλιά, ενώ ακόμα περισσότεροι την έμαθαν πέρσι την Πρωτοχρονιά από το πολυσυζητημένο πάρτι στο Ντουμπάι, όπου έπαιζε μουσική και χόρευε δίπλα της ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

https://vimeo.com/652567948

Τα εντυπωσιακά νέα για την Αντζελα είναι ότι θα βρεθεί ανάμεσα στους σταρ που θα συμμετάσχουν στις μουσικές εκδηλώσεις στο Grand Prix του Αμπού Ντάμπι!

Το πολυαναμενόμενο ετήσιο αθλητικό (και κοσμικό!) γεγονός θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 9 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου στον καθιερωμένο χώρο Yas Marina Circuit, με τέσσερα κορυφαία ονόματα της παγκόσμια σκηνής να δίνουν το «παρών» για να ξεσηκώσουν το κοινό: στις 9/12 και 10/12 οι διάσημοι ράπερ djs Khalid και Stormzy, αντίστοιχα, στις 11/12 ο βραβευμένος των Brit Awards 2020 τραγουδιστής Lewis Capaldi και στις 12/12 το ροκ συγκρότημα που έχει… σαρώσει τα Grammy Awards, οι Foo Fighters.

263164345 689197495801651 9091490107084486727 n

Η δική μας (και μοναδική Ελληνίδα dj που έχει παίξει μουσική σε κορυφαία μαγαζιά του εξωτερικού και στις πέντε ηπείρους) θα αναλάβει να «ντύσει» μουσικά τη διοργάνωση στις 11 και 12 Δεκεμβρίου ούσα στον χώρο του Yas Marina Circuit και μια… ανάσα μακριά από τους πιλότους της Formula 1. Απ’ ό,τι φαίνεται η ίδια «το έχει» με την ταχύτητα, αφού συνεργάζεται και με το Ferrari World Park όπου μόλις πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου σε εορταστικό κλίμα, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών της.

https://vimeo.com/652567279

«Οταν δουλεύεις με πάθος, αγάπη για το αντικείμενό σου, με συνέπεια και μεθοδικά, καταφέρνεις να φτιάξεις ένα καλό όνομα, ένα δυνατό brand. Και εν συνεχεία κάνεις τις απαραίτητες γνωριμίες. Και το πράγμα μετά παίρνει τον δρόμο του. Τόσο απλά!» δηλώνει στην «Espresso» η Αντζελα Παντελή σχετικά με τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις της Formula 1.

F100 8

«Είναι κάτι που με κάνει πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου και πολύ χαρούμενη που θα βρεθώ σε μια τόσο τρομερή διοργάνωση. Πολλοί φίλοι μου fans της Formula 1 μου λένε πόσο τυχερή είμαι που θα το ζήσω αυτό από κοντά και όχι μόνο δεν θα πληρώσω το ακριβό εισιτήριο, αλλά θα πληρωθώ κιόλας» συμπληρώνει.

Όσο για τη μουσική που θα παίξει, όπως μας λέει θα είναι κατά κύριο λόγο ξένα χορευτικά hits. «Θα κινηθώ σε εμπορικά μουσικά μονοπάτια, καθώς μιλάμε για το ανάλογο κοινό, δεν είναι κάποιο underground event για να… βαράω πριόνια» επισημαίνει γελώντας, ενώ εύχεται να γνωρίσει και τους πιλότους της Formula 1: «Φαντάζομαι θα έχω πρόσβαση, και εύχομαι να γνωρίσω από κοντά κάποιους θρύλους όπως οι Αλόνσο, Χάμιλτον, Φέτελ… Ελπίζω να είναι και ο Μπάτον, που δεν αγωνίζεται πλέον, αλλά είναι σύμβουλος…Μπάτον και ξερό ψωμί (γέλια)». Μπορεί η βάση της Αντζελας να είναι η Νέα Υόρκη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια περνάει περισσότερο καιρό στη Μέση Ανατολή. «H Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου, μες στην καρδιά και στο μυαλό μου και αυτό δεν αλλάζει, φέτος κατάφερα να καθίσω, και αρκετά μάλιστα, αφού έπαιζα μουσική για τις μεγάλες γιορτές όπως 4th of July, Memorial Day Weekend, Labor Day. Η αλήθεια είναι πάντως πως η Μέση Ανατολή μού πάει πολύ και περνάω πολύ καλά, ειδικά επαγγελματικά!» σχολιάζει.

Όσο για την Ελλάδα, δηλώνει πως αυτή την εποχή δεν θα την επέλεγε για δουλειά. «Μόνο καλοκαίρι στην αγαπημένη μου Μύκονο, φέτος είχα άψογη συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκόφα και τους Dsquared2 στo Ceresio7 bar restaurant και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε και του χρόνου» καταλήγει η Αντζελα Παντελή.

https://vimeo.com/652568187

https://vimeo.com/652568416

https://vimeo.com/652569392

https://vimeo.com/652569857

https://vimeo.com/652570087

https://vimeo.com/652570363

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...