Σοφία Αραπογιάννη – Το μήνυμα της Ελληνίδας Miss Universe από το Ισραήλ, εν όψει του διαγωνισμού Μις Υφήλιος

Δείτε το μήνυμά της

Στο Ισραήλ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Universe.

Ο τελικός του Μις Υφήλιος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, με την Ελληνίδα Miss Universe, εστεμμένη από τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas 2021, να δηλώνει πανέτοιμη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να διακριθεί η χώρα μας στον διαγωνισμό.

Το βίντεο με το μήνυμα της Σοφίας Αραπογιάννη από το Ισραήλ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης, γράφοντας στο μήνυμά του:

«Ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου εθνικού οργανισμού ομορφιάς για την Ελλάδα, νιώθω τόσο υπερήφανος που η εκπρόσωπος μας μιλάει με έργα  και το κυριότερο η ομορφιά της συνάδει με τον τόσο λαμπερό χαρακτήρα της, που φαίνεται και αυτό στο παρακάτω βίντεο που έκανε για όλους τους Έλληνες».

Η Σοφία Αραπογιάννη είναι 22 ετών, με καταγωγή από την Ιθάκη. Η ίδια ετοιμάζεται να γίνει εμποροπλοίαρχος, καθώς φοιτά στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλά 3 γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Έχει ύψος 1,74 cm και είναι 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...