Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ίμβριος – «Με πείραξε όταν έγραψαν πως παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει τη καριέρα»

«Έπεσα σε μελαγχολία και κατάθλιψη στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να τη ζήσω;»

Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι τον είχε ενοχλήσει στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εντελώς χαζό».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»: «Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, την οποία επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε αποτέλεσμα. Η σύζυγός μου και οι κόρες μου είναι ενάντια στο να πάω στο Survivor.

Δεν θέλω να κρίνω τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. Καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας. Έπεσα σε μελαγχολία και κατάθλιψη στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να τη ζήσω;».

https://vimeo.com/653650983

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα