Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Η Οκτάβια Σπένσερ εξομολογήθηκε πως μένει στο ίδιο σπίτι με το φάντασμα παλιού σταρ των γουέστερν

Η βραβευμένη με όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ αποκάλυψε ότι το φάντασμα παλιού σταρ των γουέστερν, του οποίου δεν γνωρίζει το όνομα, διαμένει στο σπίτι της και κάνει μάλιστα ένα είδος…πόρτας, αφού φροντίζει να διώχνει μακριά αυτούς που δεν θέλουν το καλό της ηθοποιού!

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας γουέστερν και αγόρασα αυτό το σπίτι που ανήκε σε έναν τύπο που έκανε τέτοιου είδους ταινίες. Το φάντασμά του μπορεί να με στοιχειώνει, αλλά δεν με κυνηγά. Έχουμε τα όριά μας» είπε η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Υπηρέτριες» κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «Ellen DeGeneres Show» για τον αόρατο… συγκάτοικό της στο σπίτι ισπανικού στιλ που χτίστηκε στη λίμνη Τολούκα το 1927 και αγόρασε η Σπένσερ το 2013.

«Το αγαπώ γιατί κατά κάποιον τρόπο ξεκαθαρίζει τους κακούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Τους διώχνει»,  είπε η ηθοποιός για το φάντασμα με το οποίο συγκατοικεί και την προστατεύει. «Αν κάποιος δεν θέλει να ξανάρθει στο σπίτι μου, ξέρω ότι δεν ανήκει σ’ αυτό. Αν όμως ένα άτομο μου πει “Ω, το σπίτι σου είναι πολύ φιλόξενο. Είναι υπέροχο”, τότε ξέρω» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Ελεν ρώτησε αν η ηθοποιός έχει ζήσει τρομακτικά περιστατικά στο σπίτι. «Όταν φεύγω για πολύ καιρό, είναι κάπως σκοτεινό» αστειεύτηκε η Σπένσερ. «Οι πόρτες κλείνουν, τα φώτα σβήνουν από μόνα τους» είπε. Μάλιστα δήλωσε κτητική απέναντι
στο φάντασμά της, λέγοντας ότι το θέλει μόνο για τον εαυτό της και ότι δεν θέλει κανείς να πάει το δικό του φάντασμα σπίτι της για να γίνουν φίλοι! Πάντως η Σπένσερ δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει μιλήσει ανοιχτά για τα συναπαντήματά της με φα-
ντάσματα. Η Κρίστεν Στούαρτ έχει δηλώσει ότι μιλάει με φαντάσματα που συναντά όπου κι αν βρεθεί, ενώ και η Τζίτζι Χαντίντ έχει αποκαλύψει ότι ως παιδί άκουγε περίεργους θορύβους στο παλιό σπίτι.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα