Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Κρατερός Κατσούλης – «Γράφτηκαν τέρατα για το χωρισμό μου με την Κατερίνα»

«Φλέρταρα με την κόκκινη γραμμή»

Ο Κρατερός Κατσούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με τη Κατερίνα Καραβάτου και για τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν.

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση.

Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή κι εκεί που σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον δικηγόρο. Είναι ωραίο να μάθουμε κάποια στιγμή ότι και μία καλή ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία», είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Κατσούλη για τον Παναγιωτόπουλο – «Τι έπαθε ο Στάθης; Τι λέτε μωρέ;»

https://vimeo.com/657306958

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα