Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Αγωνία για τον θρύλο των γηπέδων Στεφανάκο

«Κράτα γερά, είμαι κοντά σου!» Μήνυμα της Καραγιάννη μέσω «Εspresso» στον πρώην σύζυγό της

Αγωνία για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πρώην σύζυγο της Μάρθας Καραγιάννη Μίμη Στεφανάκο, που, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα στο αναπνευστικό, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη! Δεν πέρασε παρά ένας χρόνος που ο πάλαι ποτέ γυναικοκατακτητής και άσος των γηπέδων είχε υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο δεξί πόδι και τώρα πάλι δίνει άλλη μία μάχη, στα 85 του χρόνια!

Ο Μίμης Στεφανάκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από ένα χωριό της Μάνης, όπου ο πατέρας του είχε έναν μικρό ελαιώνα με ένα σπίτι, μια και ο ίδιος είχε επιλέξει να μένει μόνος του και απομονωμένος στο δικό του «καταφύγιο»!

Και ενώ όλα είχαν πάει καλά στο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί πέρυσι (μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει στην «Espresso» μέσα από το δωμάτιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, λέγοντας πως είναι παλικάρι και δεν φοβάται, «εγώ δεν φοβήθηκα τόσα χρόνια που μένω μόνος μου σε ένα απομονωμένο χωριό της Μάνης, θα φοβηθώ την εγχείρηση;» μας είχε πει τότε χαρακτηριστικά), προέκυψε το νέο σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του, με τους γιατρούς να δίνουν και εκείνοι τη δική τους μάχη προκειμένου ο Στεφανάκος να βγει και αυτή τη φορά νικητής, όπως έβγαινε νικητής και από τα γήπεδα, γράφοντας τη δική του χρυσή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άλλωστε θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές και η δημοτικότητά του είχε φτάσει στα όρια του μύθου. Όχι μόνο γιατί συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, έχοντας παράλληλα προτάσεις στην καριέρα του από την Ιντερ, την Μπαρτσελόνα και τη Φενερμπαχτσέ, αλλά και επειδή, εκτός από τη Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία ανέβηκε ως τα σκαλιά της εκκλησίας, στην αγκαλιά του είχαν πέσει πολλές διάσημες, μεταξύ αυτών και η Μελίνα Μερκούρη!

me melina

Ο μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του -εκτός γηπέδων- είχε γίνει τον Οκτώβριο του 1960, όταν αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια της Φίνος Φιλμ Μάρθα Καραγιάννη. Ωστόσο ο λαμπερός γάμος τους έμελλε να τελειώσει άδοξα έναν χρόνο αργότερα, όταν το ζευγάρι έχασε το παιδί που έφερε στον κόσμο λίγο μετά τη γέννησή του. Μάλιστα, ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε αναφερθεί λεπτομερώς τόσο στον γάμο του με τη Μάρθα Καραγιάννη και στο «λάθος» που έγινε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, όσο και στην απομόνωσή του και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Μάρθα Καραγιάννη και μέσω της εφημερίδας μας η σπουδαία πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης στέλνει μήνυμα στον πρώην σύζυγό της: «Μίμη, κράτα γερά, είμαι κοντά σου».

φ3 gamos karagianni

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...