Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Άγριο ξέσπασμα του Ορέστη Τζιόβα – «Είναι δόλιος και αληταράς»

«Πολλοί συνάδελφοί μου έχουν το ίδιο θέμα μαζί του. ..είναι ένα δείγμα ότι δε φέρθηκε μόνο σε εμάς έτσι αλλά είναι μια τακτική γενικότερη»

Ο Ορέστης Τζιόβας ξέσπασε κατά του παραγωγού Παντελή Καλατζή καθώς του χρωστάει χρήματα.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Πριν 2.5 χρόνια συμμετείχα σε μια ταινία μεγάλου μήκους που σκηνοθέτησε ο Θανάσης Τότσικας. Η ταινία ήταν παραγωγή της Showtime Productions και είχε συγχρηματοδότες και άλλους φορείς όπως: Nova, ΕΡΤ, κλπ

Ο άνθρωπος που με πλησίασε ήταν ο Παντελής Καλατζής πασίγνωστος για την αφερεγγυοτητά του για την οποία και θέλω να μιλήσω δημοσίως. Η συμφωνία μου ήταν να λάβω την αμοιβή μου με τη λήξη των γυρισμάτων και δεν υπήρχε κάποιος όρος που να αφορούσε στην τύχη της ταινίας μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Ο Παντελής Καλατζής εδώ και 2.5 χρόνια μας δουλεύει ψιλό γαζί σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται/δίνετε. Κάθε εβδομάδα που τον ενοχλούσα στην αρχή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή που ζήτησα τα συμφωνηθέντα, η απάντηση ήταν “από Δευτέρα θα κοιτάξω να σε τελειώσω”, “την άλλη εβδομάδα θα σε τελειώσω” κλπ κλπ. Αφορμή αυτής της δημοσίευσης είναι η τελευταία μου προσπάθεια να πάρω τα χρήματα μου, όπου και έθεσα το θέμα άμεσης ανάγκης για λόγους υγείας και η απάντηση που έλαβα ήταν καθησυχαστική και πως θα με βοηθήσει αφού υπάρχει ανάγκη. Όταν επικοινώνησα ξανά την ημέρα που θα έπαιρνα τα χρήματα όπως είχαμε πει. Φυσικά και πάλι δεν μπορούσε και όταν του ζήτησα τον λόγο, η απάντηση ήταν “βρε δε μας γ@μ@ς, κάνε μου μήνυση να τελειώνουμε”.

Ο Παντελής Καλατζής είναι δόλιος και αληταράς. Ο Παντελής Καλατζής έχει υπάρξει αφερέγγυος σε κάθε συνεργασία του. Φυσικά όλον αυτόν τον καιρό έχει πράξει και άλλες ταινίες ( Bachelor 2&3 ). Βασικός σκοπός αυτής της δημοσίευσης, προφανώς δεν είναι να δημιουργήσω αίσθημα λύπησης προς το άτομο μου αλλά αίσθημα θυμού προς το άτομο Παντελής Καλατζής. Τέτοιοι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν ποτέ ξανά. ΠΟΤΕ!! Κοινοποιήστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια».

Η Τόνια Σωτηροπούλου που ήταν η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία δήλωσε στο Πρωινό: «Σεβόμαστε όλοι το σινεμά και για κανέναν από εμάς δεν είναι χόμπι, ούτε για τους ηθοποιούς ούτε για τους τεχνικούς. Για να υπάρξει εξέλιξη και υγεία στον χώρο πρέπει ο κινηματογράφος να απαρτίζεται από άτομα που το σέβονται, κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν καταχράζονται τη δουλειά κανενός».

Ενώ και ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για το συμβάν στο Πρωινό: «Προ πέντε ετών είναι αυτό το χρέος. Ποτέ δεν καλύφθηκε. Η συμφωνία μου, όπως και όλων, ήταν με τη λήξη των γυρισμάτων να πληρωθούμε. Δεν αφορούσε στην ολοκλήρωση της ταινίας ή στην ολοκλήρωση της παραγωγής ή στη διανομή στις αίθουσες. Και τώρα, επειδή πηγαίνουμε για παραγραφή χρέους, τον Φεβρουάριο κλείνουμε πέντε χρόνια, κινούμαστε τώρα όσο περισσότερο μπορούμε. Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν μέσω δικηγόρου, που δε θέλω να ονοματίσω προφανώς, ο οποίος τελικά δεν φάνηκε να είναι τόσο με το μέρος μας γιατί πήγαινε προς την παραγραφή, δηλαδή με τακτική. Χρωστάει ο άνθρωπος σε πάρα πολύ κόσμο. Υπήρξε ένα πρόβλημα με την τότε σύζυγό μου, θέμα υγείας, του ζήτησα ευθέως να πάρω χρήματα, μου είπε ότι θα με βοηθήσει και μου φέρθηκε κατ΄ αυτό τον τρόπο. Δεν έχει υπάρξει απλά αφερέγγυος. Μου είπε ότι θα με βοηθήσει στο πρόβλημα υγείας και όταν του ζήτησα τον λόγο, «γιατί δε με βοηθάς όπως μου είπες» μου μίλησε κατ’ αυτό τον τρόπο.

Πολλοί συνάδελφοί μου έχουν το ίδιο θέμα μαζί του. Και αυτό μου κάνει εντύπωση και είναι και ένα δείγμα ότι δε φέρθηκε μόνο σε εμάς έτσι αλλά είναι μια τακτική γενικότερη. Δε μου έκανε μήνυση, για καλό του μάλλον γιατί πραγματικά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να δικαιωθεί. Φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει τον άνθρωπο να αποκαταστήσει τη φήμη του γιατί προφανώς έχει κάποιες πλάτες σε αυτόν τον χώρο και συνεχίζει να δουλεύει. Έχει βγάλει τα “Bachelor” ,έχει βγάλει τόσες ταινίες.

Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον νόμο σε σχέση με το αν υπάρχει εξύβριση στην ανάρτησή μου με τη φράση “Ο Παντελής Καλαντζής είναι δόλιος και αληταράς”. Είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω γιατί δεν υπάρχει συκοφαντία, υπάρχει εξύβριση αλλά βάσιμη και δεν υπάρχει συκοφαντία».

https://vimeo.com/658977422

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...