Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Glam ρεβεγιόν με σμόκιν, τουαλέτες και… self tests

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι της ελληνικής high society και οι... αποδράσεις στο εξωτερικό για τους rich & famous

Η κοσμική Αθήνα… ξανά προς τη δόξα τραβά, καθώς φαίνεται να ξεπέρασε το περσινό σοκ με το lockdown, που το γιόρτασε «σεμνά και ταπεινά» με οικογενειακά δείπνα, με εξαίρεση τους τολμηρούς συμπατριώτες που υποδέχθηκαν το 2021 με πυροτεχνήματα, χορούς και πανηγύρια στο Ντουμπάι.

Παρά την πανδημία που εξακολουθεί να… θερίζει, οι περισσότεροι επιχειρηματίες, εφοπλιστές και κοσμικοί εμβολιάστηκαν και με την τρίτη δόση, και τρέχουν παντού – από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» της πλατείας Συντάγματος έως το «Gstaad Palace» της Ελβετίας και το «Eden Rock» της Καραϊβικής.

Άλλωστε τις τελευταίες γιορτινές νύχτες πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων οργανώθηκαν πολλά πριβέ δείπνα των 20 ατόμων στις επαύλεις των νοτίων και βορείων προαστίων, με «χρυσές» οικοδέσποινες τις Βέτα Τσουκαλά, Χριστιάνα Καίσαρη, Δήμητρα Κούστα, Αννα Αγγελικούση.

f11 GIANIS KOYSTAS DIMITRA MERMIGA
Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμιγκα

Στο ballroom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», υπερπαραγωγή X-mas party, με τις αστραφτερές φυσαλίδες της σαμπάνιας Moet&Chandon, παρέθεσαν η Τζόση Βιτζηλαίου, η Μίκα Χούντα και ο Αντώνης Γεραντώνης, με live performance τον Αντώνη Δόμινο και καλεσμένες τις Αναστασία Περράκη, Μικαέλα Δόξα, Σοφία Ιωάννου, Μαρίνα Βερνίκου, Κατερίνα Βιλδιρίδη. Παρ’ όλαυτά, αν και όλοι δείχνουν ατρόμητοι, ο φόβος της Όμικρον και οι επίσημες ανακοινώσεις για αποφυγή υπερατλαντικών πτήσεων στους άνω των 60 ετών -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εspresso»- τους έχει επηρεάσει, και ελάχιστοι (σε σχέση με τις παλιές καλές εποχές) θα πετάξουν για Αλπεις και εξωτικούς προορισμούς.

f2 ΤΖΟΣΗ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΚΑ ΧΟΥΝΤΑ
Τζόση Βιτζηλαίου-Αντώνης Γεραντώνης-Μίκα Χούντα

Οι περισσότεροι θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα και την Αράχοβα, και κάποιοι θα φύγουν στο εξωτερικό για να υποδεχθούν με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια το 2022. Ανέκαθεν, από τα δοξασμένα 50s και 60s, τo χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George» της πλατείας Συντάγματος, με οικοδέσποινες τις μυθικές παρουσίες Καίτη Καλκάνη, Τούλα Λεβίδη και Λητώ Κατακουζηνού, αποτελούσαν τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Οι λαμπερές νύχτες επιβάλλουν ένδυμα «black tie», δηλαδή σμόκιν για τους κυρίους, μακρύ φόρεμα, γούνες από ζιμπελίνες και ετόλ από τσιντσιλά για τις κυρίες, μόνο που φέτος όλοι στο τσεπάκι τους και στην τσαντούλα τους θα έχουν και το self test τους!

Οι καιροί μπορεί να άλλαξαν, αλλά κατά παράδοση το πιο famous και το πιο ακριβό ρεβεγιόν οργανώνεται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Την παραμονή των Χριστουγέννων το ρεβεγιόν στο roof garden του ξενοδοχείου με την ονειρική θέα της Αθήνας, με ζωντανή μουσική και μενού πέντε πιάτων, κοστίζει 270 ευρώ το άτομο, ενώ το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν 495 ευρώ το άτομο!

Σε κλειστό κύκλο

Οι παλιές καλές οικογένειες των βορείων προαστίων θα κάνουν ρεβεγιόν σε κλειστό κύκλο, στα ονειρικά στολισμένα και φωταγωγημένα σπίτια τους, με best of του Βασίλη και της Μαρίνας Θεοχαράκη στο Π. Ψυχικό. Ανήμερα των Χριστουγέννων την τιμητική του θα έχει το Μέγαρο Παλλάς στην Κηφισιά με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Φιλίππου – ένα κάλεσμα με μεγάλη παράδοση. Θεσμός στις εφοπλιστικές και επιχειρηματικές οικογένειες αποτελεί και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Ecali club, όπου θα δώσει το «παρών» στα πρώτα τραπέζια ο Γιάννης Καμπάνης με τα παιδιά και τους φίλους του. Όσο για τα glam πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, τη σκυτάλη θα πάρουν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ελληνας και το chic ζεύγος Γιώργου και Τατιάνας Κορωνιά.

f3 Μαρίνα και Βασίλης Θεοχαράκης
Μαρίνα και Βασίλης Θεοχαράκης

f5 Δήμητρα Φιλίππου
Δήμητρα Φιλίππου

Λίγοι αλλά εκλεκτοί φημολογείται στα πηγαδάκια της high society ότι είναι οι συμπατριώτες μας που θα υποδεχθούν το ελπιδοφόρο 2022 στα glamorous ski resorts των Γαλλοελβετικών Αλπεων και σε εξωτικούς… παραδείσους.

Οι περισσότεροι φέτος, λόγω των μεταλλάξεων, επιλέγουν Ελλάδα. Η Αράχοβα έχει την τιμητική της, καθώς στα ιδιόκτητα σαλέ τους θα κάνουν Χριστούγεννα πολλές γνωστές οικογένειες, όπως ο Βασίλης και η Ρόη Αποστολοπούλου, ο Ανδρέας και η Αννυ Πετράκη, ο εφοπλιστής Γιάννης Μαυρής με τη σύζυγό του Πηνελόπη και την κόρη τους Ντίμη, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ρεβεγιόν θα οργανώσουν στο σαλέ τους ο εφοπλιστής Μιχάλης Χαλκιάς και η υπερταλαντούχα σύζυγός του Αλεξάνδρα Ζάκκα-Χαλκιά, δημιουργός του ελληνικού luxury brand Aesthet.

f7 Ανδρέας και Άννυ Πετράκη
Ανδρέας και Άννυ Πετράκη

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...