Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Στο κάδρο των υπόπτων ο ιδιοκτήτης του άτυχου χάσκι; Τι απαντάει ο...

Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχει ξεσπάσει με τη θανάσιμη...

«Χώρισα και είμαι σε πένθος, δεν είμαι σε φάση για νέο έρωτα»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ χώρισε και περνάει μια δύσκολη φάση, μια περίοδο πένθους όπως την ανέφερε ο ίδιος.

Bachelorette party για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ολα του γάμου έτοιμα για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η...

Ηλίας Βρεττός: «Έχω χάσει εννιά κιλά, πηγαίνω σε ψυχολόγο, νηστεύω και κοινωνώ»

Ο Ηλίας Βρεττός διανύει μια περίοδο αυτοβελτίωσης και έχει...

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η «Γη της ελιάς», η απώλεια της βαφτιστήρας του και τα οικονομικά προβλήματα

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σειρά «Η γη της ελιάς», τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και για τη ζωή του σήμερα.

«Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της Γης της Ελιάς στο μυαλό της. Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ».

Έχει μετανιώσει για πράγματα που έκανε ή για κάποιες δουλειές που επέλεξε; «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό, αυτή τη ψυχή, αυτές τις αδυναμίες κουβαλούσα από τα παιδικά μου χρόνια και αν ζούσα ξανά, πάλι τα ίδια θα έκανα. Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”. Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού. Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά. Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ότι είχα και δεν είχα».

Διαβάστε επίσης: Ο γιος του Γιώργου Παρτσαλάκη μιλάει για τη σχέση τους – «Θαυμάζω πολλά στον πατέρα μου»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο χαμό της 23χρονης βαφτιστήρας του. «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα γιατί μου κάνει μόνο κακό».

https://vimeo.com/665150113

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H αδίστακτη μαντάμ των έξι οίκων ανοχής στην Αθήνα ζούσε σε βίλα στη Γλυφάδα

Μαστροπός και φοροφυγάς ήταν η 43χρονη Don Κατερίνα που...

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Ο Γιάννης Στάνκογλου «χαμογελάει και πάλι» στην προσωπική ζωή...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι υπήρξε πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστή ηθοποιός. Αναπολώντας...

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι και να βάζω πλυντήριο»

Η Κατερίνα Γερονικολού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και...

«Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με την Καινούργιου, για τα λεφτά δεν θα δούλευα με κάποιον που δεν εκτιμώ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος το βράδυ της Πέμπτης έκανε live στο Tik Tok και τον ρώτησαν διαδικτυακοί του φίλοι αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν θέλω να θυμάμαι ότι ήμουν στον ΣΚΑΪ – Δεν σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί»

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά την άδοξη συνεργασίας...

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα! – Ανιψιός του Παττακού ο δολοφόνος

Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί «panic button» για...

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη των Κούστα – Γιαννικοπούλου για το XXL «δώρο» της

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της...