Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Μέτε-Μάριτ: Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας ζητά ξανά συγγνώμη για τη σχέση της...

Η πριγκίπισσα-διάδοχος της Νορβηγίας, Μέτε-Μάριτ, ζήτησε ξανά συγγνώμη για...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της...

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Σαν ψέμα: Η υπόθεση Φιλιππίδη θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο την… Πρωταπριλιά

Η δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που έχει συγκλονίσει...

Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έλειπε η μητέρα μου γιατί δούλευε νύχτα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο...

Επιχειρηματίας κατηγορεί 45χρονη ότι έκλεψε το σπέρμα του και γέννησε δίδυμα

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Τουρκία για την… ιδιοκτησία σπέρματος! Επιχειρηματίας από τη Σμύρνη κατηγορεί τη μητέρα των παιδιών του ότι έκλεψε το σπέρμα του για να μείνει έγκυος, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Newsflash».

Τουρκικό δικαστήριο, ωστόσο, δεν φαίνεται να δέχεται τους ισχυρισμούς του. Η κατηγορούμενη, η 45χρονη Σεβτάπ Σενσαρί, είχε καταθέσει αγωγή για αναγνώριση πατρότητας σε βάρος του 61χρονου επιχειρηματία, τα στοιχεία του οποίου δεν δίνονται στη δημοσιότητα.

Η Σεβτάπ είχε ερωτική σχέση μαζί του το 2000, οπότε αυτός της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί, κάτι που δεν τήρησε.

Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι ο άνδρας… προχώρησε στην έκκριση του γενετικού του υλικού με τη θέλησή του. Φέρεται ότι είπε στην πρώην σύντροφό του ότι θα αποδεχόταν την πατρότητα και θα την παντρευόταν, αν του έκανε γιο, επιμένοντας σε εξωσωματική, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το παιδί που θα έφερναν στον κόσμο θα ήταν αγόρι. Αφού όμως από την εξωσωματική προέκυψαν δίδυμα αγόρια, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να τα αναγνωρίσει και έγινε βίαιος.  Η γυναίκα τώρα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 37.000 δολαρίων.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.