Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα έστειλε την Αμάντα Γεωργιάδη στη Eurovision

Η 24χρονη αποκάλυψε ότι έγραψε το τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό στο Τορίνο μετά τον χωρισμό από μακροχρόνια σχέση

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στη Νορβηγία, θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Τορίνο της γειτονικής Ιταλίας, εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής το έγραψε η ίδια, αντλώντας την έμπνευσή της από το τέλος ενός έρωτα.

«Το εμπνεύστηκα μετά τον χωρισμό μου από μια μακροχρόνια σχέση, εξαιτίας της ανάγκης μου να εξωτερικεύσω τα πολύ έντονα συναισθήματά μου, και είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι απ’ όλα όσα έχω γράψει μέχρι τώρα» είπε χαρακτηριστικά η 24χρονη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, ενώ δεν έκρυψε πως έπειτα από τον συγκεκριμένο χωρισμό ήρθε και πάλι ο έρωτας στη ζωή της.

«Ο σύντροφός μου είναι γιατρός και ένας εξαιρετικά καλός ερασιτέχνης χορευτής. Χαίρεται πολύ για την εξέλιξή μου, αν και έχει λίγο άγχος. Είναι δίπλα μου με αγάπη. Ακούει τη μουσική μου και μου λέει με ειλικρίνεια τη γνώμη του. Με βοηθά και με υποστηρίζει πολύ. Είναι μία πολύ ευγενική ψυχή. Έχει μοναδικό χιούμορ. Μαγειρεύει εξαιρετικά συγκριτικά με εμένα που η κουζίνα δεν είναι το φόρτε μου. Επί της ουσίας, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος» περιέγραψε η ίδια στο «Gala».

Σημειώνεται πως και η Αμάντα Γεωργιάδη σπουδάζει Ιατρική παράλληλα με την ενασχόλησή της με τη μουσική και μάλιστα αυτή την εποχή κάνει την πρακτική της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Νορβηγίας για ασθενείς με Covid-19. Η Amanda Tenfjord, όπως είναι το καλλιτεχνικό της, έζησε τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής της στα Ιωάννινα και ύστερα η οικογένειά της μετανάστευσε στη μικρή πόλη Tenfjord της Νορβηγίας. Εκεί, σε ηλικία πέντε ετών, άρχισε μαθήματα πιάνου και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική, γράφοντας τα πρώτα της τραγούδια κατά την εφηβεία.

Το 2018 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «First Impression», ενώ αργότερα το single της «Then I fell in love» έγινε ραδιοφωνικό hit στη Νορβηγία. Η ίδια έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως το Reeperbahn Festival στο Βερολίνο και το Iceland Airwaves στο Ρέικιαβικ.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...