Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Το τέλος ενός μεγάλου έρωτα έστειλε την Αμάντα Γεωργιάδη στη Eurovision

Η 24χρονη αποκάλυψε ότι έγραψε το τραγούδι για τον μουσικό διαγωνισμό στο Τορίνο μετά τον χωρισμό από μακροχρόνια σχέση

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στη Νορβηγία, θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Τορίνο της γειτονικής Ιταλίας, εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Οπως αποκάλυψε, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής το έγραψε η ίδια, αντλώντας την έμπνευσή της από το τέλος ενός έρωτα.

«Το εμπνεύστηκα μετά τον χωρισμό μου από μια μακροχρόνια σχέση, εξαιτίας της ανάγκης μου να εξωτερικεύσω τα πολύ έντονα συναισθήματά μου, και είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι απ’ όλα όσα έχω γράψει μέχρι τώρα» είπε χαρακτηριστικά η 24χρονη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, ενώ δεν έκρυψε πως έπειτα από τον συγκεκριμένο χωρισμό ήρθε και πάλι ο έρωτας στη ζωή της.

«Ο σύντροφός μου είναι γιατρός και ένας εξαιρετικά καλός ερασιτέχνης χορευτής. Χαίρεται πολύ για την εξέλιξή μου, αν και έχει λίγο άγχος. Είναι δίπλα μου με αγάπη. Ακούει τη μουσική μου και μου λέει με ειλικρίνεια τη γνώμη του. Με βοηθά και με υποστηρίζει πολύ. Είναι μία πολύ ευγενική ψυχή. Έχει μοναδικό χιούμορ. Μαγειρεύει εξαιρετικά συγκριτικά με εμένα που η κουζίνα δεν είναι το φόρτε μου. Επί της ουσίας, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος» περιέγραψε η ίδια στο «Gala».

Σημειώνεται πως και η Αμάντα Γεωργιάδη σπουδάζει Ιατρική παράλληλα με την ενασχόλησή της με τη μουσική και μάλιστα αυτή την εποχή κάνει την πρακτική της σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Νορβηγίας για ασθενείς με Covid-19. Η Amanda Tenfjord, όπως είναι το καλλιτεχνικό της, έζησε τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής της στα Ιωάννινα και ύστερα η οικογένειά της μετανάστευσε στη μικρή πόλη Tenfjord της Νορβηγίας. Εκεί, σε ηλικία πέντε ετών, άρχισε μαθήματα πιάνου και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη μουσική, γράφοντας τα πρώτα της τραγούδια κατά την εφηβεία.

Το 2018 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «First Impression», ενώ αργότερα το single της «Then I fell in love» έγινε ραδιοφωνικό hit στη Νορβηγία. Η ίδια έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως το Reeperbahn Festival στο Βερολίνο και το Iceland Airwaves στο Ρέικιαβικ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα