Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Tα όργια που διοργάνωνε ο Χέφνερ και η Pig Night με ιερόδουλες που δεν… βλέπονταν

«Άσχημος» Playboy

Σαν ένα βαμπίρ που εκμεταλλευόταν και νάρκωνε δεκάδες γυναίκες, ώστε να λάβουν μέρος στα εξευτελιστικά όργια που διοργάνωνε στην έπαυλή του, παρουσιάζεται ο Χιου Χέφνερ μέσα από νέο ντοκιμαντέρ.

Το «Secrets of Playboy», που κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου στο A&E, ρίχνει φως στις κρυμμένες αλήθειες της έπαυλης μέσα από συνεντεύξεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος του ιδρυτή της αυτοκρατορίας του «Playboy», συμπεριλαμβανομένων των πρώην συντρόφων του, Χόλι Μάντισον και Σόντρα Θιοντόρ.

Η 65χρονη σήμερα Θιοντόρ αποκαλύπτει ότι ο Χέφνερ διοργάνωνε ομαδικό όργιο πέντε ημέρες την εβδομάδα και φιλοξενούσε εβδομαδιαία τη λεγόμενη Pig Night, στο πλαίσιο της οποίας καλούσε καμιά δεκαριά «άσχημες» πόρνες για να κάνουν σεξ μαζί τους ο ίδιος και οι φίλοι του. «Το ομαδικό σεξ γινόταν τουλάχιστον πέντε νύχτες την εβδομάδα. Υπήρχε πρωτόκολλο. Του άρεσε να σκηνοθετεί και δεν έπρεπε να παρεκκλίνεις από αυτό γιατί έβλεπες ότι εκνευριζόταν» αναφέρει, προσθέτοντας ότι προς το τέλος της «συνεργασίας» τους άρχισε να τον φοβάται, γιατί έβλεπε ότι δεν ικανοποιούνταν σεξουαλικά με τίποτα.

«Υπήρχε το ίδιο σενάριο: καλώς ήλθες στην οικογένεια. Ηταν όλα ένα ψέμα. Εβλεπα το ένα κορίτσι μετά το άλλο να έρχεται φρέσκο και αξιαγάπητο και μετά η ομορφιά τους χανόταν. Δεν ήμασταν τίποτα για εκείνον. Ηταν σαν βαμπίρ. Ρουφούσε τη ζωή αυτών των κοριτσιών για δεκαετίες» συμπληρώνει η Θίοντορ.

Η Λίζα Μπάρετ, γραμματέας του Χέφνερ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στα 80s, αποκάλυψε επίσης ότι ο Χέφνερ είχε στοκ από Quaaludes, το ισχυρό υπνωτικό που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε και ο Μπιλ Κόσμπι για να ναρκώνει τα θύματά του. Μέσα στην έπαυλη του Playboy, το εν λόγω σκεύασμα ήταν γνωστό ως «ανοιχτήρι ποδιών», γιατί έκανε τις γυναίκες να κάνουν ό,τι τους ζητούνταν. Το συνταγογραφούσε στο όνομά του και στα ονόματα στενών συνεργατών του και μετά τα μάζευε όλα και τα φύλαγε στο κομοδίνο του για να τα χορηγεί στις γυναίκες που τον συνόδευαν εκεί. Ακόμη, σύμφωνα με την Μπάρετ, ο ίδιος έκανε χρήση μεθαμφεταμινών και κοκαΐνης, η οποία φυλασσόταν κάτω από ένα διακοσμητικό στο κεντρικό μπάνιο της έπαυλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...