Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Λυράρης φονικού στη γη του «Σασμού» ο Ηλίας Παλιουδάκης

Λυράρης φονικού στη γη του «Σασμού»

Ο Ηλίας Παλιουδάκης εισβάλλει στον «Σασμό» με τη λύρα του, ερμηνεύοντας έναν ρόλο (μουσικό) «κλειδί» στο πιο δραματικό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha μέχρι τώρα.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Είναι η στιγμή που ο Πετρής Βρουλάκης πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη Σταματάκη, με τα «μαύρα» μαντάτα να διαδίδονται στο χωριό με ταχύτητα φωτός και το γλέντι του γάμου του Γιώργη με τη Θεοδώρα, η οποία πυροδότησε εκ νέου τη βεντέτα των δύο οικογενειών, να διακόπτεται με τρόπο βίαιο.

Διαβάστε επίσης: Ο «Δημητράκης» από το «Νησί» παίζει στον «Σασμό» και είναι εντελώς αγνώριστος

«Εγώ υποδύομαι τον καλλιτέχνη που προσκλήθηκε στο γαμήλιο γλέντι από τις οικογένειες του ζευγαριού για να αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων. Θα με δείτε να παίζω μουσική και να τραγουδώ μαζί με τους συνεργάτες μου, και να λέω, μεταξύ άλλων, το τραγούδι του “Σασμού” που συνέθεσε ο Νίκος Τερζής, σε στίχους Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος και το ερμήνευσε πρώτος για τις ανάγκες της σειράς» αναφέρει στην «Espresso» ο Ηλίας Παλιουδάκης, συμπληρώνοντας ότι το γύρισμα, που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο και κράτησε κάμποσες ώρες, ήταν για τον ίδιο μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Ο «Πέτρος» πέθανε στον «Σασμό» – Ο Κώστας Νικούλι έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτι

f2 Ο συνθέτης Νίκος Τερζής με τον Δημήτρη Ήμελλο και τον Ηλία Παλιουδάκη

«Μου άρεσε πολύ που έγινα κι εγώ κομμάτι της διαδικασίας του γυρίσματος μέσα από την εξαιρετική συνεργασία που είχα με τον σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος είναι σπουδαίος. Χάρηκα ιδιαιτέρως που γνώρισα τους ηθοποιούς, αφού ήταν σχεδόν όλοι στο γλέντι.

Την ώρα που τραγουδώ λοιπόν το κομμάτι του “Σασμού” και διασκεδάζουν όλοι, από τους νιόπαντρους μέχρι τον παπά και τον αστυνόμο, μπαίνει κάποιος μέσα μεταφέροντας την είδηση του φονικού» αποκαλύπτει ο γνωστός τραγουδιστής για το «αιματοβαμμένο» επεισόδιο, που αναμένεται απόψε να… σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης της Nielsen.

Η συνεργασία του Ηλία Παλιουδάκη με τον «Σασμό» προέκυψε έπειτα από πρόταση που του έκανε ο συνθέτης Νίκος Τερζής, ο οποίος έχει την επιμέλεια της μουσικής και των τραγουδιών στο τηλεοπτικό hit της σεζόν.

«Με τον Νίκο Τερζή έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Έχει γράψει μεταξύ άλλων και το πιο αγαπημένο από τα τραγούδια μου, το “Κόρη ενός Θεού”. Επίσης, είχαμε δουλέψει μαζί και το 2005, όταν είχα δανείσει τη φωνή μου στον “τραγουδιστή” ήρωα της σειράς “Εραστής δυτικών προαστίων”, που υποδυόταν ο Αλέξης Γεωργούλης. Το τραγούδι του “Σασμού” διασκευάστηκε και ηχογραφήθηκε ξανά με τη φωνή μου, ώστε να είναι πιο κοντά στο δικό μου ύφος» αναφέρει ο Κρητικός καλλιτέχνης, ο οποίος παρακολουθεί τον «Σασμό» όποτε δεν έχει άλλες υποχρεώσεις.

«Κορυφαία στον ρόλο της θεωρώ τη συμπατριώτισσά μου Μαρία Τζομπανάκη, ενώ μεγάλη έκπληξη ήταν για μένα και ο Δημήτρης Ημελλος. Την ώρα που γυριζόταν η σκηνή όπου διακόπτεται το γλέντι έδωσε μια απίστευτη ερμηνεία, κάνοντας μάλιστα κι έναν φανταστικό αυτοσχεδιασμό» λέει στην «Espresso».

Ο ίδιος δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην προσωπική του εμπειρία από βεντέτες, καθώς έλκει την καταγωγή του από τον Αποκόρωνα Χανίων: «Είναι από τα μέρη της Κρήτης που έχουν σημαδευτεί από τις βεντέτες. Μια μαντινάδα λέει: “Καημένε Αποκόρωνα, μαύρα είναι τα στενά σου, όλο με τσι καβγάδες σου και με τα φονικά σου”».

«Οι προπαππούδες μου είχαν φύγει από το χωριό Γωνί, στα Σφακιά, έπειτα από βεντέτα, και βρήκαν κατάλυμα στο χωριό μου, τις Φονές, εκεί όπου “κοιμούνται” σήμερα οι γονείς μου και είναι και η δική μου βάση. Ηταν σύνηθες να αλλάζουν τόπο οι Κρητικοί ύστερα από βεντέτες. Κάποιοι άλλαζαν και τα επίθετά τους…» συμπληρώνει ο Ηλίας Παλιουδάκης.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...