Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τζομπανάκη: Τα «τρυφερά» λόγια του Ορφέα Αυγουστίδη για τη μητέρα του και τη συνεργασία τους στον «Σασμό»

Η Μαρία Τζομπανάκη συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω».

Η «καπετάνισσα» του «Σασμού» αναφερόμενη στον εγγονό της δάκρυσε καθώς είχε βγει ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης και μίλησε για τη σχέση τους.

orfeas avgoustidis tzobanaki sasmos

«Οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμά τους. Για μένα ήταν φυσιολογικό. Όταν άρχισα να σκέφτομαι την υποκριτική, διαχώρισα το δικό μου όνειρο και τη δική μου σκέψη. Δεν είχα αγωνία, απλά επειδή φέρομαι έτσι, αντιμετώπισα εμένα σαν κάτι ξεχωριστό. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις. Τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν, επέλεξα να τους ακούσω. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, κατάφερα πια να συνεργαστώ με τη μαμά μου. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι συγκινημένος και έχουμε την ψυχραιμία να το ευχαριστηθούμε. Για εμάς ο Σασμός είναι μια στιγμή που συνεργαζόμαστε και το ευχαριστιόμαστε και όχι για να πουλήσουμε κάτι, νιώθω πολύ τυχερός που ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και χαίρομαι γι΄αυτό», ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Τζομπανάκη – «Ποτέ δεν έχω υπάρξει Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, του Ορφέα»

Στη συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον εγγονό της. «Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα. Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να  μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα