Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Comeback για τη Κατερίνα Λάσπα – Δείτε με ποιο κανάλι συζητάει

Λάσπα για Open!

Κόσμος πάει και έρχεται στο Open! Κανάλι πρώτης γραμμής στην ψυχαγωγία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν (τον Σεπτέμβριο) θέλει να γίνει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, για αυτό και οι υπεύθυνοι προγράμματος έχουν ανοίξει μια απίθανη βεντάλια από πολλά όμορφα, ταλαντούχα και διαφορετικά πρόσωπα της εγχώριας σοουμπίζ, που θα μπορούν να στελεχώσουν τον σταθμό και να του δώσουν μια δυναμική προώθηση.

laspa ekpompi open

Όπως ακούγεται στους διαδρόμους του σταθμού, ένα από αυτά είναι η Κατερίνα Λάσπα, η οποία απέχει τηλεοπτικά από το 2007, ωστόσο φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις για να αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Για το ίδιο project, ωστόσο, έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αφού μετά το άδοξο τέλος του «Game of Chefs» με τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης και τα μονοψήφια ποσοστά, η παρουσιάστρια έχει αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και με την Κατερίνα Καραβάτου. Πρόκειται για δύο παρουσιάστριες που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι «ελεύθερες» από το καλοκαίρι και μετά, αφού τόσο το «Love it» στον Σκάι όσο και το «Τι λες τώρα;» στο Mega δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία και θα ρίξουν πρόωρα τίτλους τέλους.

Μάλιστα, όπως λέγεται, οι σχέσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με τη διευθύντρια προγράμματος του Σκάι Άλκηστις Μαραγκουδάκη δεν είναι καθόλου καλές.

Ακόμη, βέβαια, είναι νωρίς να μιλάμε για πιθανή μεταγραφή, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν και άλλα κανάλια που αναμένεται να μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης, όπως το Star… για την Ιωάννα. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, έχει μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Open Γιάννη Λάτσιο και αυτό προσμετράται στα ατού της.

Τέλος, όσον αφορά το καλλιτεχνικό δίδυμο Βάσω ΛασκαράκηΑθηνά Οικονομάκου, φαίνεται ότι τα σχέδια για ένα γυναικείο μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη του Open είναι για τις δύο ηθοποιούς μια δύσκολη εξίσωση. Η πρόταση, όπως φημολογείται, που έκαναν οι δύο σταρ στη διοίκηση του Open περιλάμβανε μία εναλλακτική μεσημεριανή εκπομπή στα πρότυπα του «Dot», χωρίς gossip και lifestyle, κάτι που βρήκε αντίθετα τα στελέχη του καναλιού, αλλά με πιο κοινωνικά θέματα και συνεντεύξεις. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα ένα «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις ήταν και η πρόθεση του καναλιού να συμπεριλάβει στην εκπομπή εμπορικές συμφωνίες, γεγονός που κρίθηκε απαγορευτικό από τις δύο δημοφιλείς ηθοποιούς, αφού έχουν δικά τους χορηγικά πακέτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...