Θανάσης Πατριαρχέας: Η κοινή συνέντευξη με τη γυναίκα του και ο «Σασμός»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου καλεσμένος της εκπομπής «Μαμά-Δες» μίλησαν για τη σχέση τους και για το «Σασμό».

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα. Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα. Όποτε είχαμε υποψίες ότι μπορεί να είναι ξανά έγκυος η Βίβιαν, ήμουν συνεχώς με ένα κινητό. Μου έλεγε “δεν είμαι, δεν είμαι”. Και θυμάμαι, με έπιασε εξαπίνης, με τραβούσε βίντεο, μου το ανακοινώνει και ήταν πολύ ωραίο», δήλωσε ο ηθοποιός.

patriarxeas drakoy sasmos sxesi

Διαβάστε επίσης: Ο «Πέτρος» πέθανε στον «Σασμό» – Ο Κώστας Νικούλι έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτι

Όσο για τον «Σασμό» είπε: «Είμαι ευγνώμων κατ’ αρχάς που είμαι στον Σασμό. Είναι ένας ρόλος που θεωρώ ότι είναι αρκετά κοντά μου. Ο “Άγγελος” ψάχνει την αλήθεια και το ψάχνει με ένα θετικό τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Νικούλι: Η απόφαση να κρατήσει το όνομά του, η καταγωγή και ο «Σασμός»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.