Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Η θρυλική σειρά «Πανθέοι» επιστρέφει ύστερα από 43 χρόνια σε νέα εκδοχή

«Πανθέοι» σε ριμέικ

Η θρυλική ελληνική σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Πανθέοι» με τα 100 επεισόδια επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 43 (!) χρόνια σε μια νέα εκδοχή και τα κανάλια διεκδικούν τα δικαιώματά της.

Ποιο έχει το προβάδισμα; Το Star! Ποιος λέγεται ότι θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές; Ο υπέροχος Γιάννης Μπέζος!

Η αγαπημένη σειρά του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη προβλήθηκε στην ΕΡΤ τη διετία 1977-1979 με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για την ιστορία τριών γενεών μιας οικογένειας, των Πανθέων, που εκτείνεται από το 1897 έως το 1940. Ολα αρχίζουν τη μέρα που ξεσπά ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, στο αρχοντικό των Πανθέων. Οι συγγενείς συγκεντρώνονται γύρω από τον στρατηγό Βλάσση Πανθέο, που αργοπεθαίνει. Ανάμεσά τους ο γιος του Ανδρέας και η γυναίκα του Μάρμω, αλλά και ο καλλιτέχνης του σπιτιού, ο Κίτσος.

Η θρυλική παραγωγή, λοιπόν, ετοιμάζεται από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να επιστρέψει στους δέκτες μας. Η σειρά έχει μπει ήδη σε παραγωγή από τον Γιάννη Καραγιάννη, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο δημιουργός Λευτέρης Παπαπέτρου. Τη σκηνοθεσία, από την άλλη, αναμένεται να αναλάβει η Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ ρόλος-έκπληξη έχει προταθεί στον Γιάννη Μπέζο. Όσον αφορά το κανάλι στο οποίο θα δούμε την τηλεοπτική σειρά, το Star έχει προτεραιότητα, αφού δίνει γη και ύδωρ. Να σημειωθεί ότι η σειρά δεν έπαιξε ποτέ σε επανάληψη στην ΕΡΤ. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τότε κρατούσαν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Λυκούργος Καλλέργης, ο Φαίδων Γεωργίτσης κ.ά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα