Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Πάτωσε η νέα ταινία του Γούντι Άλεν! Η μεγαλύτερη αποτυχία του

Τα έσοδα δείχνουν ότι το «Rifkin’s Festival» είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική αποτυχία στην καριέρα του

Επιασε πάτο στα ταμεία η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, καθώς τα έσοδα από το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της δείχνουν ότι το «Rifkin’s Festival» είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική αποτυχία στην καριέρα του 86χρονου σκηνοθέτη, ο οποίος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης όταν ήταν ανήλικη.

Η 49η ταινία του Αλεν, «Το Φεστιβάλ του Ρίφκιν» στα ελληνικά, προβλήθηκε σε 26 κινηματογράφους στις ΗΠΑ, κάνοντας το χειρότερο «άνοιγμα» ταινίας στην καριέρα του, με μόλις 21.320 ευρώ εισπράξεις.

woody allen tainia apotixia

Ενδεικτικό τού πόσο μεγάλο μέρος των φίλων του κινηματογράφου γύρισε την πλάτη στον Αλεν, όταν το κίνημα #MeToo ανανέωσε το ενδιαφέρον για τις καταγγελίες της Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί, είναι ότι η προηγούμενη ταινία του, «Wonder Wheel», το 2017 είχε κάνει εισπράξεις 110.970 ευρώ το πρώτο Σαββατοκύριακο που κυκλοφόρησε. Μάλιστα, το ποσό είχε θεωρηθεί ιδιαίτερα χαμηλό εκείνη την εποχή.

Από τους 26 κινηματογράφους που δέχτηκαν να προβάλουν την ταινία του οι περισσότεροι ανήκουν στην εταιρία Landmark Theaters και βρίσκονται στο Λος Αντζελες. Η «ναυαρχίδα» των κινηματογράφων της εταιρίας στο Χόλιγουντ έκανε μόλις 2.000 ευρώ εισπράξεις ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, ενώ ο κινηματογράφος της Quad Theatre στη Νέα Υόρκη έκοψε εισιτήρια αξίας μόλις 1.420 ευρώ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα