Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026: Νέες ευκαιρίες στη δουλειά, φλερτ και αλλαγές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και...

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

«Με την Άννα Βίσση είχα ψαρώσει πάρα πολύ. Πήγα σπίτι της και ήμουν ντίρλα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πως όταν πήγε στο σπίτι της Άννας Βίσση από το τρακ του ήπιε πολύ και μέθυσε.

«Με την Άννα Βίσση είχα ψαρώσει πάρα πολύ. Όταν πήγα σπίτι της είχα πάρα πολύ τρακ και είχα πιει ένα ποτέ. Δεν της το είχα πει αυτό. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ ότι θα πάω στο σπίτι της Άννας Βίσση. Ήμουν ντίρλα».

Και πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο Περικλής Κονδυλάτος: «Κάθε φορά που της δείχνω ένα κόσμημα, που εγώ είμαι πολύ του extreme, μου λέει «Αυτό προτιμώ να το βάλω στον τοίχο του σπιτιού μου». Της αρέσουν τα πιο μικρά πράγματα που κάνω».

https://www.youtube.com/watch?v=IBxF_H3MGgA&feature=emb_title

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.