Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Σε χωριστούς δρόμους από τον Δεκέμβριο Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Παρελθόν!

Τίτλοι τέλους έπεσαν καταπώς φαίνεται στη σχέση της Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έπειτα από περίπου έναν χρόνο κοινής πορείας, αφού τα σύννεφα στο love story της Ελληνίδας τενίστριας και του υιού του πρωθυπουργού σκιάζουν τα φώτα της δημοσιότητας που είχαν πέσει στην προσωπική τους ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή σε στιχομυθία που είχε με τους πανελίστες να λέει χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι χωρισμένοι. Μπορεί μετά από έναν μήνα να ξαναφουντώσει ο έρωτας», θέλοντας έτσι να ντριμπλάρει και τους παρόντες στο πλατό, προσθέτοντας πως πολύ συχνά υπάρχει αναθέρμανση σε μια σχέση και ζευγάρια ενώνονται ξανά μετά από λίγες εβδομάδες χωρισμού. Και καλώς «κράτησε πισινή» ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς στα ερωτικά ποτέ δεν ξέρεις. Εκεί που σβήνουν οι φωτιές, εκεί ανάβουν ξανά.Sakkari mitsotakis xorismos

Γεγονός είναι βέβαια ότι το ζευγάρι έχει καιρό να εμφανιστεί δημόσια σε κοινές εξόδους ή στα social media. Οι πληροφορίες πάντως που φτάνουν και στην «Espresso» λένε ότι η κορυφαία τενίστρια και ο γιος του πρωθυπουργού έχουν χωρίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο. Παλαιότερα τους έβλεπαν συχνά στην Παλιά Αγορά, στη Φιλοθέη, όπου πήγαιναν για καφέ και φαγητό, ενώ αναρτούσαν και κοινές φωτογραφίες στο Instagram. Τώρα… σιγή ασυρμάτου.

Sakkari mitsotakis xorismos

Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021. Βέβαια, οι οικογένειές τους γνωρίζονται χρόνια. Είναι γνωστή άλλωστε η φιλία της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Αγγελικής Κανελλοπούλου, παλιάς πρωταθλήτριας του τένις και μητέρας της Μαρίας. Όμως κοντά τους δυο νέους έφεραν τα τερέν και η κοινή τους αγάπη για το τένις. Εκεί αναπτύχθηκε το κάτι παραπάνω… Τη σχέση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Μητσοτάκης τζούνιορ τον Ιούνιο του 2021, όταν βρέθηκε στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen», στο Παρίσι, πανηγυρίζοντας την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στους οκτώ του Roland Garros. Τότε επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που τους ήθελαν μαζί. Η χαρά στο πρόσωπο της Μαρίας στο Παρίσι ήταν εμφανής, αφού ο έρωτάς της τη στήριζε με πάθος! Τη σκυτάλη των δημόσιων τοποθετήσεων για το love story πήρε η ίδια, δηλώνοντας σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της πως για τον Κωνσταντίνο μπορεί να μιλά για ώρες… Μάλιστα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έπειτα από τη θριαμβευτική πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για εκείνον και στο περιοδικό «Hello».

mitsotakis sakkarh insta 1106 2 2048x1669 1 1920x1565 1

«Είμαι ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή, ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να αντεπεξέλθει…» έλεγε τότε η πρωταθλήτρια, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο.

Τι συνέβη όμως μεταξύ τους και στράβωσε το πράγμα είναι άγνωστο μέχρι στιγμής. Ίσως οι πολλές υποχρεώσεις της τενίστριας ανά τον κόσμο, που την κάνουν να λείπει συνέχεια, ίσως προσωπικές διαφορές μεταξύ τους…

Το πώς θα απαντήσουν όμως (και αν το κάνουν) οι δυο τους στα περί χωρισμού τους θα φανεί το αμέσως προσεχές διάστημα…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...