Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Το ξέσπασμα της Τζώρτζη για τη δίκη Λιγνάδη: «Πώς θα δικάσει κάποιος έναν που είναι ίδιος;»

Η Ελένη Τζώρτζη ξέσπασε με αφορμή τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό».

Ήμουν λίγο πιο αισιόδοξη, παρότι ξέρω πως τα πράγματα είναι… στον κόσμο μας. Σήμερα εξοργίστηκα και αγχώθηκα διότι αυτό το αίτημα, το ανήκουστο αίτημα ότι δεν πρέπει να κρίνουν γυναίκες έναν άντρα. Νομίζω ότι ούτε στο Ιράν θα τολμούσαν να το εκφράσουν. Πώς θα δικάσει κάποιος έναν που είναι ίδιος;

Διαβάστε επίσης: Δίκη Λιγνάδη: «Δεν ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή της δίκης» – Εξετάζεται το αίτημαdimitris lignadis diki

Έχω αγχωθεί σε βαθμό κακουργήματος. Ξέρουμε όλοι, το έχουμε διαπιστώσει από την πορεία των πραγμάτων πόσο τον προφύλαξαν, πόσο τον κάλυψαν, πόσο καθυστέρησαν, πόσο δεν βρήκαν τα στοιχεία, πόσο πέταξαν τους υπολογιστές. Εξακολουθεί αυτό το πράγμα να γίνεται και στο δικαστήριο;

dimitris lignadis diki

Ήλπιζα ότι στο δικαστήριο θα πάψουμε να φοβόμαστε. Οι γυναίκες και τα παιδιά φοβόμαστε. Φοβόμαστε να βρεθούμε με έναν άνθρωπο γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πρέπει κάτι να υπάρχει, κάποιος να μπορεί να το σταματήσει».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Ελένη Τζώρτζη: «Το σύστημα κάλυπτε τον Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει»

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα