Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» πήρε θέση και σχολίασε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

dimitris lignadis sakis rouvas

Διαβάστε επίσης: «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Ρουβάς με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία»

«Η κατανόησή μας, η στήριξή μας, η έμπρακτη, η ουσιαστική, η ηθική, πρέπει να είναι απέναντι στα θύματα. Το θύμα δεν είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται ως θύτης. Το τι όντως έχει συμβεί και πώς έχει συμβεί δε θα το αποφασίσουμε εμείς σε ένα λαϊκό δικαστήριο αλλά θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ακριβώς επειδή αυτή η συνέντευξη ήρθε μία ημέρα μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, έπρεπε να είναι ο Σάκης ακόμα πιο προσεκτικός.

Διαβάστε επίσης: Δείτε πώς σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη

dimitris lignadis sakis rouvas

Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο λόγο πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορείς όντως να θες να πεις έναν καλό λόγο για έναν άνθρωπο που γνώρισες σε μία συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σου και δεν σου έδωσε τέτοιο δικαίωμα, αλλά καλώς ή κακώς αυτός ο άνθρωπος έχει συσχετιστεί με το ελληνικό #metoo, είναι ένας άνθρωπος που τον κατήγγειλαν κάποιοι άνθρωποι για κάποια εγκλήματα. Όλη η κοινωνία περιμένει τη δικαίωση αυτών των θυμάτων οπότε δεν ξέρω αν είναι η χρονική στιγμή για να κάνεις εσύ κάτι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης: Η Τσιμτσιλή στα κόκκινα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου – Το παράπονο στον σύζυγό της

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...






Μποζουκια Αθηνα