Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πανηγύρι στο twitter με την Πελαγία – Απείλησε με μήνυση συμπαίκτες της στο «Survivor»

«Παλτό και δολοπλόκα»

Χαλασμός στο twitter με την Πελαγία Καζολέα.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης… δίκασαν την παίκτρια των Μαχητών, επειδή έβγαλε (με σχέδιο!) στον τάκο τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ενώ λίγες ώρες αργότερα, όταν πια είχε προταθεί και η ίδια μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα προς αποχώρηση από το «Survivor», την έκραξαν για τα καλά, καθώς απείλησε με μηνύσεις κάποιους συμπαίκτες της!

Φ1 pelagia 4

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα ασυλίας, όταν η Πελαγία παραδέχτηκε on camera πως πέτυχε το σχέδιό της. «Το σκεπτικό μου χθες να βγάλουμε με χειρουργικές κινήσεις υποψήφιο τον Ανδρέα επιβεβαιώθηκε, γιατί φάνηκε ότι υπήρχε σχέδιο ο Σάββας να δώσει με την ατομική ασυλία τον Σπύρο και από την κάλπη να βγω εγώ, αλλά τους το χαλάσαμε όλο αυτό…» είπε και δέχτηκε αμέσως «βέλη» των τηλεθεατών.

pelagia kazolea

«Δηλητήριο στάζει η γλώσσα της Πελαγίτσας, ΟΥΣΤ!» σχολίασε κάποιος στο twitter, «Πέτυχε το σχέδιό μου να βγάλουμε υποψήφιο τον Ανδρέα με χειρουργικές κινήσεις για να μείνω εγώ και να μη φάμε ποτέ! Πάρʼ τα να μη στα χρωστάω!» σιγοντάρισε ένας άλλος.
Η συνέχεια βρήκε την ομάδα των Μαχητών να χάνει και τη δεύτερη ασυλία, και το συμβούλιο που ακολούθησε ήταν από τα πιο θορυβώδη φέτος. Κι αυτό διότι μετά τη νέα ήττα της μπλε ομάδας ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε ανοιχτά την Πελαγία και τη Σοφιάννα Αβραμάκη ότι κάνουν κουμάντο στο φαγητό και βάζουν μεγαλύτερες δόσεις για εκείνες.

271145978 1365045040617322 8810839190586175548 n Η Πελαγία, από την πλευρά της, έκανε τότε κάτι πρωτοφανές στα χρονικά των ελληνικών realities: απείλησε με μηνύσεις εκείνους που, όπως είπε, αμαυρώνουν την εικόνα της στο «Survivor», ξεπερνώντας τα όρια της στρατηγικής. «Αν αντιληφθώ ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα, χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και είναι απλές ενδείξεις, τότε είναι όλα μηνύσιμα!» ανέφερε και σήκωσε… θύελλα 4.000 tweets με το όνομά της.

photo 2022 02 14 22 04 17

«Η Πελαγία απειλεί με μηνύσεις. Η στρατηγική σε άλλο level» έγραψε ένας. «Ξεκινά τις μηνύσεις η Πελαγία… Τελικά Queen από τα Lidl! Συνέχισε να χαμογελάς ειρωνικά. Δεν φαίνεσαι άνετη. Αμήχανη είσαι, γιατί σε πήρανε χαμπάρι» σχολίασε άλλος. «Καλά να πάθετε που λέγατε είδωλο την Πελαγία. Ενα παλτό είναι που απόψε αποδείχτηκε και τρομερή δολοπλόκα» σιγοντάρισε ένας τρίτος.

Στο… πανηγύρι του συμβουλίου πήρε μέρος και η Κάτια Ταραμπάνκο, ξεκαθαρίζοντας προς υπεράσπιση της Πελαγίας και της Σοφιάννας πως όταν λέει κάποιος τον άλλο κλέφτη, θα πρέπει να έχει και τρανταχτές αποδείξεις. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιους «τουιτεράδες», που την έκραξαν κι εκείνην ελαφρώς, με αφορμή τα περσινά καμώματάτης στο «Survivor», όταν είχε κατηγορηθεί, επίσης, ότι είχε κλέψει ρύζι. «Πετάχτηκε και η κλεφτορυζού να υποστηρίξει τα τέρατα ηθικής Πελαγία, Σοφιάννα και Ασημίνα» ήταν ένα από τα tweets εναντίον της. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας τη στάση της Κάτιας, λέγοντας ότι κι εκείνη έκανε πέρυσι τα ίδια. «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει» ανέφερε on camera.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...