Χαρρά Βέρρα – Δημήτρης Γιώτης: Πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου στο «Cabana Live Stage»

Το νυχτερινό κέντρο «Cabana Live Stage» ανοίγει τις πύλες του και αναμένεται να γίνει το απόλυτο στέκι διασκέδασης, στην πρωτεύουσα κάθε Σάββατο.

Τα «ηνία» στο «Cabana Live Stage» αναλαμβάνουν η Χαρά Βέρρα και ο Δημήτρης Γιώτης, οι οποίοι, μαζί με πλειάδα νέων καλλιτεχνών, υπόσχονται νύχτες απόλυτου κεφιού, για περιορισμένες εμφανίσεις.

Η μεγάλη πρεμιέρα των δύο δημοφιλών ερμηνευτών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα από τις πρώτες ημέρες που έγινε γνωστή η μουσική τους συνύπαρξη στα social media επικρατεί ενθουσιασμός από τους θαυμαστές τους, με το sold out να είναι προ των πυλών.

Στο πλευρό της Χαράς Βέρρα και του Δημήτρη Γιώτη θα βρίσκονται η Μαργαρίτα Χιονίδη, ο Αντώνης Λώκος, η Άννα Σακκά, ενώ ο Νικομανώλης Νύκταρης θα δώσει άρωμα Κρήτης στο πλούσιο πρόγραμμα του γνωστού νυχτερινού κέντρου, που βρίσκεται στην Καυταντζόγλου 46 (τηλ. 2102013311).

Η επιμέλεια του προγράμματος φέρει την υπογραφή του Πάνου Καπίρη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.