Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Νίκος Χορταρέας: «Έχω τελέσει γάμους και έχω κάνει πολλές εξομολογήσεις»

Ο Νίκος Χορταρέας όπως σας γράψαμε πέταξε τα ράσα και ασχολείται ξανά με τη χαρτομαντεία. Μετά την Espresso μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απόφασή του να επιστρέψει στα εγκόσμια.

«Εκεί που με δέχθηκαν, με ήξεραν πάρα πολλά χρόνια και έβλεπαν ότι είμαι στην εκκλησία συνέχεια. Ήξεραν ότι τελείωσα την αρχιερατική σχολή, ανεξάρτητα από την αστρολογία που έκανα. Μετά από μια στεναχώρια που πήρα, έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω την αστρολογία. Κουράστηκα και λίγο, πέρασαν και τα χρόνια και αφού μπορούσα να πάω στην άλλη πλευρά πήγα.

Λειτούργησα σε πολλές ενορίες και με μεγάλη επιτυχία. Έγινα ιερέας και είπα χαριτολογώντας ότι θα ήθελα να πάω και για δεσπότης. Φυσικά έχω τελέσει γάμους και έχω κάνει πολλές εξομολογήσεις. Χειροτονήθηκα κανονικά, έμενα στη Μητρόπολη Λαγκαδά και ήμουν εκεί όλη την ημέρα. Επειδή όμως ήμουν εκεί δεν υπογράφτηκε ποτέ το χειροτονητήριο μου.

Αφού ήμασταν όλη μέρα μαζί στη Μητρόπολη, το δικό μου χαρτί όπως και άλλα δεν υπογράφτηκε. Ξαφνικά παθαίνει κορονοϊός ο μακαριστός, πάει στο νοσοκομείο και εκεί τελειώνει. Ερχόμενοι λοιπόν στη Μητρόπολη, τα δικά μου χαρτιά δεν τα είχε υπογράψει και ο καινούργιος δεσπότης εύλογα είπε πως “δεν μπορώ να υπογράψω ένα χαρτί στο οποίο δεν σε χειροτόνησα εγώ. Να σε κάνω εγώ δεν μπορώ γιατί ήδη είσαι χειροτονημένος”.

Άρα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να γίνει δικαστήριο με τα χαρτιά που έχω, τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την χειροτονία και τις λειτουργίες μου για να πάρω το χαρτί. Εγώ όμως δεν το θέλω, εν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να περιμένω τρία χρόνια από δω και πέρα».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα