Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είχα φανταστεί πως ο Πέτρος θα έκανε ενέργειες όπως αυτές που κατηγορείται»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στο πρόβλημα υγείας του.

«Δεν είχα φανταστεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να έκανε ενέργειες σαν αυτές για τις οποίες κατηγορείται. Την περίοδο που τον γνώρισα και ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του δεν είδα τίποτα από όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Φιλιππίδης τιμωρείται επιτέλους. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο»


Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω, σέβομαι και πιστεύω τα κορίτσια για όλα αυτά που έχουν πει. Και μόνο που πλησιάζω να σκεφτώ το τι θα πέρασαν τα θύματα με αυτόν τον άνθρωπο, φρίττω. Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να σοβαρευτούμε ως κοινωνία».

Στη συνέχεια μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο ήταν σαν να άνοιξε μια καταπακτή κάτω από τα πόδια μου. Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα το άγνωστο, το τίποτα, το μηδέν, το πουθενά. Δεν ξέρω που πάω, ποιος είμαι, αν θα ζήσω. Φοβήθηκα φρικτά για τη ζωή μου.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξεις άρρωστος ή να πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο ενώ μπορεί να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο. Η υποκριτική έχει μια σκληράδα που ο κόσμος δεν μπορεί να την αντιληφθεί. Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές που πίστευαν ότι με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν και το να σε μειώσουν, θα γίνουν σπουδαίοι. Πριν φτάνω στο “αν αξίζει”, έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξίζει να το δέχομαι αυτό».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα