Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είχα φανταστεί πως ο Πέτρος θα έκανε ενέργειες όπως αυτές που κατηγορείται»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στο πρόβλημα υγείας του.

«Δεν είχα φανταστεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να έκανε ενέργειες σαν αυτές για τις οποίες κατηγορείται. Την περίοδο που τον γνώρισα και ξεκίνησα να δουλεύω μαζί του δεν είδα τίποτα από όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Φιλιππίδης τιμωρείται επιτέλους. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο»


Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζω, σέβομαι και πιστεύω τα κορίτσια για όλα αυτά που έχουν πει. Και μόνο που πλησιάζω να σκεφτώ το τι θα πέρασαν τα θύματα με αυτόν τον άνθρωπο, φρίττω. Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να σοβαρευτούμε ως κοινωνία».

Στη συνέχεια μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο ήταν σαν να άνοιξε μια καταπακτή κάτω από τα πόδια μου. Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα το άγνωστο, το τίποτα, το μηδέν, το πουθενά. Δεν ξέρω που πάω, ποιος είμαι, αν θα ζήσω. Φοβήθηκα φρικτά για τη ζωή μου.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίξεις άρρωστος ή να πρέπει να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο ενώ μπορεί να έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο. Η υποκριτική έχει μια σκληράδα που ο κόσμος δεν μπορεί να την αντιληφθεί. Υπήρξαν άνθρωποι – απάνθρωποι σε πολλές στιγμές που πίστευαν ότι με το να υπογραμμίζουν τον ρόλο της εξουσίας που έχουν και το να σε μειώσουν, θα γίνουν σπουδαίοι. Πριν φτάνω στο “αν αξίζει”, έπρεπε να βρω πρώτα το εάν μου αξίζει να το δέχομαι αυτό».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.