Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τρελός έρωτας για τους Ηλιάδη – Αναστασιάδη: Μετακομίζει για χάρη της στην Αθήνα

Δάγκωσε τη λαμαρίνα

Φουντώνει ο έρωτας της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, που γεννήθηκε στη «Φάρμα».

Μπορεί το βουκολικό reality του ΑΝΤ1 να μην κατάφερε να «σταυρώσει» υψηλό νούμερο στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, ωστόσο λειτούργησε ως αφορμή για να δημιουργηθεί το ειδύλλιο της 44χρονης τραγουδίστριας με τον 34χρονο γυμναστή.

Ο τελευταίος, μάλιστα, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, με τη νέα σύντροφό του να παίζει (φυσικά!) κι αυτή τον ρόλο της στην απόφασή του. «Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα» ανέφερε ο ίδιος στο «Πρωινό», διευκρινίζοντας πως ο ερχομός του στην πρωτεύουσα έχει να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. «Αν δεν υπήρχε η Αγγελική, θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα» επισήμανε στη συνέχεια, ενώ έκανε γνωστό πως δεν θα μείνουν μαζί ακόμη. «Είναι πολύ νωρίς» σχολίασε.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, δεν είχε ακούσει live την Αγγελική γιατί τα ακούσματά του αφορούν κυρίως την ξένη μουσική. «Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική» σημείωσε και παραδέχτηκε πως του άρεσε εξαρχής. «Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο» εξομολογήθηκε. Όσο για τα σχόλια περί διαφοράς ηλικίας, η απάντησή του ήταν πως ανήκουν στον μεσαίωνα.

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στη “Φάρμα” χωρίς εκείνη δεν την πάλευα καθόλου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξής του. «Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ σε αυτό το επίπεδο. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα» πρόσθεσε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα