Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Η Νανά Παλαιτσάκη κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία τον πρώην σύντροφό της

Από τα... μέλια στα δικαστήρια

Στις δικαστικές αίθουσες θα καταλήξει η θυελλώδης σχέση της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη με τον κατά δέκα χρόνια νεότερο πρώην σύντροφό της Βασίλη Μιχαλόπουλο, τον οποίο κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 23 Μαρτίου, ενώ εκκρεμεί και μήνυση του πρώην συντρόφου της κατά της δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Η ενδοοικογενειακή βία συνίσταται και σε απειλή, αλλά και σε άσκηση σωματικής βίας. Έχουν προσκομιστεί στη δικογραφία τα οικεία στοιχεία. Ήταν έγκλημα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Είχε και η κυρία Παλαιτσάκη να αντιμετωπίσει μια μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Ολα αυτά θα κριθούν» δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη, Αντιγόνη Βαφείδου. Από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αντίδρασή της στη δική του απόφαση να χωρίσουν.

Την υπόθεση είχε φέρει στο φως η «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο, αποκαλύπτοντας πτυχές της θυελλώδους σχέσης που είχε άδοξη κατάληξη. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στις 10 Απριλίου, όταν ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της δημοσιογράφου και -τότε- εκδότριας της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη.

Η μήνυση υποβλήθηκε μόλις πέντε μήνες από την ημέρα που η Νανά Παλαιτσάκη δήλωνε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως διένυε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του κατά δέκα χρόνια μικρότερου συντρόφου της! Συμπτωματικά, την ημέρα υποβολής της μήνυσης η δημοσιογράφος εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αποφεύγοντας την αυτόφωρη σύλληψη μετά τη μήνυση που κατέθεσε αυθημερόν ο πρώην σύντροφός της…

Η πλευρά του Βασίλη Μιχαλόπουλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με δημόσιες σχέσεις και συνοδεία προσώπων της καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ζωής, είχε υποστηρίξει, μιλώντας στην «Espresso», πως ο λόγος που υπέβαλε εις βάρος του μήνυση η δημοσιογράφος ήταν καθαρά εκδικητικός, επειδή αυτός αποφάσισε να διαλύσουν οριστικά τον δεσμό τους.

«Περάσαμε ωραία ένα διάστημα, όπως όλα τα ζευγάρια. Ηταν δική μου απόφαση να σταματήσω. Αν ήμουν βίαιος, θα είχε μάρτυρες τους από πάνω, τη Γεωργιανή που καθαρίζει το σπίτι, που με λατρεύει. Κάποιος θα έβλεπε κάτι. (…) Αν ήταν αλήθεια όλα αυτά που ισχυρίζεται η κυρία Παλαιτσάκη, δεν θα μίλαγα ούτε με τον γιο της, που έχω μια άριστη σχέση» είχε δηλώσει, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.