Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Νανά Παλαιτσάκη κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία τον πρώην σύντροφό της

Από τα... μέλια στα δικαστήρια

Στις δικαστικές αίθουσες θα καταλήξει η θυελλώδης σχέση της δημοσιογράφου Νανάς Παλαιτσάκη με τον κατά δέκα χρόνια νεότερο πρώην σύντροφό της Βασίλη Μιχαλόπουλο, τον οποίο κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 23 Μαρτίου, ενώ εκκρεμεί και μήνυση του πρώην συντρόφου της κατά της δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμηση.

nanapalaitsaki 106371929 1730869833720852 4601836245821247416 n

«Η ενδοοικογενειακή βία συνίσταται και σε απειλή, αλλά και σε άσκηση σωματικής βίας. Έχουν προσκομιστεί στη δικογραφία τα οικεία στοιχεία. Ήταν έγκλημα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.nana palaitsaki 1300 1439x750 1 768x461 1

Είχε και η κυρία Παλαιτσάκη να αντιμετωπίσει μια μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Ολα αυτά θα κριθούν» δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη, Αντιγόνη Βαφείδου. Από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της δημοσιογράφου αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αντίδρασή της στη δική του απόφαση να χωρίσουν.nanapalaitsaki 121368354 1073769823042704 3449365554096468916 n

Την υπόθεση είχε φέρει στο φως η «Espresso» τον περασμένο Απρίλιο, αποκαλύπτοντας πτυχές της θυελλώδους σχέσης που είχε άδοξη κατάληξη. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στις 10 Απριλίου, όταν ο Βασίλης Μιχαλόπουλος συνελήφθη έπειτα από μήνυση της δημοσιογράφου και -τότε- εκδότριας της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη.

ESPRESSO1

Η μήνυση υποβλήθηκε μόλις πέντε μήνες από την ημέρα που η Νανά Παλαιτσάκη δήλωνε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως διένυε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του κατά δέκα χρόνια μικρότερου συντρόφου της! Συμπτωματικά, την ημέρα υποβολής της μήνυσης η δημοσιογράφος εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αποφεύγοντας την αυτόφωρη σύλληψη μετά τη μήνυση που κατέθεσε αυθημερόν ο πρώην σύντροφός της…

Η πλευρά του Βασίλη Μιχαλόπουλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με δημόσιες σχέσεις και συνοδεία προσώπων της καλλιτεχνικής και επιχειρηματικής ζωής, είχε υποστηρίξει, μιλώντας στην «Espresso», πως ο λόγος που υπέβαλε εις βάρος του μήνυση η δημοσιογράφος ήταν καθαρά εκδικητικός, επειδή αυτός αποφάσισε να διαλύσουν οριστικά τον δεσμό τους.

«Περάσαμε ωραία ένα διάστημα, όπως όλα τα ζευγάρια. Ηταν δική μου απόφαση να σταματήσω. Αν ήμουν βίαιος, θα είχε μάρτυρες τους από πάνω, τη Γεωργιανή που καθαρίζει το σπίτι, που με λατρεύει. Κάποιος θα έβλεπε κάτι. (…) Αν ήταν αλήθεια όλα αυτά που ισχυρίζεται η κυρία Παλαιτσάκη, δεν θα μίλαγα ούτε με τον γιο της, που έχω μια άριστη σχέση» είχε δηλώσει, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...