Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Τσαρούχας για metoo: «Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο και βγήκαν πράγματα που δεν υποψιαζόμασταν»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έζησε από πολύ κοντά τις καταγγελίες καθώς ήταν πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ.

Το θέατρο δέχτηκε ένα πλήγμα με τις αποκαλύψεις που έγιναν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα;

Πλήγμα δεν δέχτηκε το θέατρο, αλλά κάποιοι άνθρωποι που προσέβαλαν το ίδιο το λειτούργημά τους. Το θέατρο βγαίνει καλύτερο, πιο καθαρό και πιο ζωντανό. Αυτό το δείχνει και η προσέλευση του κόσμου. Στις μεγάλες υποθέσεις τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Ό,τι και να πούμε εμείς, δεν ισχύει και δεν πρέπει να ισχύει.

Συνεχίζουν να έρχονται καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;

Σε μία με δύο από τις επόμενες συνεδριάσεις θα έχουμε ολοκληρώσει. Έχουμε εκλογές το καλοκαίρι και έτσι θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στους επόμενους ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο χωρίς εκκρεμείς υποθέσεις.

Θέλετε να είστε ξανά πρόεδρος του Πειθαρχικού;

Δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο και βγήκαν πράγματα που δεν υποψιαζόμασταν. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι.

Έχετε μετανιώσει για συμπεριφορές σας απέναντι σε συναδέλφους σας;

Η δουλειά μας φέρνει πολλές φορές εντάσεις και αυτές δεν μπορεί να απαλειφθούν, γιατί εμείς στο θέατρο παράγουμε ζωή. Καλό όμως είναι να υπάρχει ένα μέτρο, ένα όριο. Όταν ξεκίνησε η ιστορία με το #metoo, όλοι μπήκαμε σε μια διαδικασία να σκεφτούμε: Εγώ έχω κάνει κάτι; Έχω προσβάλει κάποιον; Πέρα από μικροπαρεξηγήσεις την ώρα της δουλειάς, όχι, δεν θεωρώ ότι έχω υπερβεί ποτέ τα όρια κάποιου ή τον έχω προσβάλει όσον αφορά είτε τη γενετήσια αξιοπρέπειά του είτε την προσωπικότητά του. Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ντρέπομαι ή να μετανιώνω.

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα